Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Veel bedrijven missen vandaag nog heel wat opportuniteiten via hun online kanalen. Die willen we helpen met een online strategie, een sterke website en meer online visibiliteit.

Dit hoef niet altijd in de vorm van grote investeringen te zijn. Wij hebben formules voor zowel kleine, middelgrote als grote budgetten.

– Wout Verhoeven
FH-portrait-2

Work SMART not hard.

Jouw website is je digitaal werkpaard 🐴

Een goede en doordachte website helpt je bereik te creëren, klanten en collega’s aan te werven en repetitieve taken uit handen te nemen. Hierdoor creëer je kostbare tijd om te doen waar je goed in bent; het leiden van je zaak!

Een goede website is een slimme investering, en verdient zich dubbel en dik terug! Pinky-promise.

Ken jij onze Boost Trajecten al?

Samen creëren we unieke trajecten die je online aanwezigheid boosten.

Zit je met een vraag?

Neem gerust contact op, wij helpen je met plezier.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hier luisteren we naar!

Volg ons op Spotify, voor heerlijke funky tunes!

Klanten aan het woord.

Getuigenissen van onze Google-reviews.

Straffe service! Onze website liep al jarenlang veel te traag. Dat werd snel en efficiënt opgelost. Een sympathiek contact ook. I will be back for more Funk!

– Bart Van Peel

In onze samenwerking met Funkhaus namen wij de website van UNICHIR vzw onder handen. De opdracht werd tot in de puntjes afgewerkt. Hun aanpak was gestructureerd en vlot. Funkhaus is ook heel bereikbaar voor extra vragen en gaat die extra mile voor zijn klanten. Uw project is absoluut in goede handen bij Funkhaus! Wij zijn tevreden over de aanpak, de opvolging en natuurlijk ook het eindresultaat. Bedankt, Wout en het Funkhaus-team, en wij zien jullie graag terug bij een volgend project.

– Annelies Belsack

Zeer praktisch en servicegericht! Ik ben Funkhaus aanbevolen door een andere klant en ik beveel op mijn beurt hun diensten ten zeerste aan.

– Emmanuel Verraes

Fantastisch en eerlijk bedrijf met een zéér flexibele en snelle klantenservice. Funkhaus bracht onze nieuwe website naar the next level, met nog tal van mogelijkheden om later verder uit te bouwen. Superfijn om mee samen te werken en een échte aanrader!

– Nick Van Der Hallen

Excellent advies voor mijn nieuwe website! Zeer professionele en gerichte tips. Een aanrader!

– Jan Fransen

Via een goede referentie kwam ik bij jullie terecht om mijn website te voorzien voor e-commerce. Wout dacht mee over de mogelijkheden en bood een ideale oplossing aan, rekening houdend met het budget. Een transparante, professionele communicatie en een zeer kwalitatieve oplevering. Dankjewel hiervoor!

– Elien Degens

Funkhaus heeft ons bedrijf voorzien van een top website! Van begin tot einde heel tevreden hoe de samenwerking is verlopen, er werd echt geluisterd naar wat we wouden en dat is met de ervaring van Wout perfect uitgewerkt. Ik zou het iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

– Stijn Smekens

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend.

– Karine Peeters

Een conflict in de woocommerce shop van onze vereniging zorgde ervoor dat er geen betalingen werden verwerkt. Wout van Funkhaus heeft met ons meegekeken en wist het probleem te achterhalen. Goede partij die snel en professioneel werkt en erg goed contact houd!

– Johnny Spies

Vorige maand hadden we 18 offerteaanvragen via contactformulier op de website, dat is inderdaad een mooi resultaat ! Nog steeds zeer tevreden van de website, bedankt !

– Stijn Smekens

Snelle en sterke service. Advies op maat van de klant.

– Be-WIS