Modernisatie traject

Trajecten voor meer online bereik

Het doel van dit modernisatietraject is om je bestaande online systemen te transformeren naar gebruiksvriendelijkere en modernere toepassingen. Daarnaast streven we ernaar al je digitale omgevingen en producten te integreren onder één overkoepelend platform. Hierdoor kun je met één centraal aanspreekpunt efficiënt werken en snel schakelen tussen verschillende digitale toepassingen.

Modernisatie traject

Met onze diepgaande expertise in webtechnologie begeleiden we je bij het selecteren en herstructureren van je applicaties, waardoor je efficiënter en sneller kunt werken met je webtoepassingen. Daarnaast nemen we graag het beheer van je digitale omgevingen, servers, domeinnamen, e-mailboxen, en meer op ons, zodat je slechts één aanspreekpunt hebt voor al je digitale diensten.

Hoe gaan we te werk?

Het modernisatie traject bij Funkhaus bestaat uit volgende stappen;

  • Het analyseren van de pijnpunten: We starten met een grondige analyse om de knelpunten in kaart te brengen.
  • Het onderzoeken van gepaste technologieën: Vervolgens onderzoeken we welke technologieën het meest geschikt zijn om deze pijnpunten aan te pakken en te verbeteren.
  • Het implementeren / ombouwen van de toepassing: We gaan over tot het implementeren of ombouwen van de applicatie met behulp van de gekozen technologieën.
  • Het verzamelen van technische data, en overzetten naar één omgeving: Tot slot verzamelen we technische gegevens en zorgen we voor een naadloze overdracht naar een geïntegreerde omgeving.

Ons modernisatietraject is ontworpen om je bedrijfsprocessen efficiënter te maken en een single point of contact te bieden voor al je digitale behoeften.

Kunnen we je helpen met een Modernisatie traject?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ken jij onze Boost Trajecten al?

Samen creëren we unieke trajecten die je online aanwezigheid boosten.