Kasteel Domein de Renesse

Kasteel, natuur, cultuur en meer

Kasteel Domein de Renesse
Sector: Nonprofit Branding Conversie optimalisatie UX optimalisatie Strategie Webdevelopment

Een socio-culturele vereniging met een hart voor natuur en cultuur.

Sinds 1985 is Domein de Renesse vzw een bloeiende socio-culturele vereniging geworden, met een diepe passie voor erfgoed, natuur en cultuur.

In het prachtige kasteel worden regelmatig boeiende activiteiten georganiseerd, zoals boekenmarkten, tentoonstellingen, (kinder)gidsbeurten, concerten en brocantebeurzen.
Domein de Renesse vzw wordt momenteel gesteund door meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers.

Een nieuwe gemoderniseerde website vol informatie!

Voor Domein de Renesse hebben we een nieuwe website ontwikkeld die dient als informatiekanaal, inschrijvingsportaal en nog veel meer. Met prachtige beelden en een duidelijke structuren zorgen we ervoor dat gebruikers een vlotte en fijne ervaring krijgen.

Informatiekanaal voor Domein de Renesse

Eén van de belangrijkste functies van deze website is het verstrekken van informatie. Het dient als een informatiekanaal waar bezoekers alles kunnen leren over Domein de Renesse, van zijn geschiedenis tot de verschillende activiteiten die er plaatsvinden.

inschrijvingsportaal, evenementen, verhuur en meer

Daarnaast fungeert de website ook als inschrijvingsportaal voor evenementen en zet het de verhuur extra in de kijker. Dit betekent dat geïnteresseerden zich via de website kunnen inschrijven voor evenementen, workshops of andere activiteiten die door Domein de Renesse worden georganiseerd.

Deze nieuwe website geeft Kasteel Domein de Renesse opnieuw een moderne – maar authentieke – uitstraling, waar ze op lange termijn evenementen, inschrijvingen en informatie in kunnen beheren.

Preview de website van Kasteel Domein de Renesse

Screenshot - Kasteel Domein de Renesse

Wil je ook zo'n website als Kasteel Domein de Renesse?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer interessante cases