QR code generator

Maak je eigen QR code aan.

QR code generator tool
QR code generator tool
Vul hier je link in
Selecteer je huisstijl-kleur


Download QR code

Hoe werkt deze tool?

  1. Vul je url in waarnaar je wil linken.
  2. Selecteer de gewenste kleur van je QR-code.
  3. Klik op “Genereer”, en test je gegenereerde code met je smartphone.
  4. Klik tot slop op “Download QR code” om deze te downloaden als png-formaat.

Waarom QR codes genereren?

QR-codes, of Quick Response Codes, zijn een soort tweedimensionale streepjescode die informatie opslaat die kan worden gelezen door een smartphonecamera. Maar waarom zou jij ze moeten genereren? Hier zijn enkele redenen:

  • Snelheid: Je kunt QR-codes snel en gemakkelijk scannen met een smartphone, waardoor je direct toegang hebt tot de informatie, website of app die in de code is ingebed.
  • Gemak: In plaats van dat je een lange URL moet typen, kun je gewoon je telefoon richten en scannen om toegang te krijgen tot de gewenste inhoud.
  • Veelzijdigheid: Je kunt QR-codes gebruiken voor een breed scala aan doeleinden, van het leiden van mensen naar een website of app, tot het verstrekken van contactinformatie, tot het promoten van speciale aanbiedingen.
  • Meetbaarheid: Wanneer je een QR-code genereert, kun je ook bijhouden hoe vaak deze wordt gescand, wat je waardevolle inzichten geeft in de effectiviteit van je marketinginspanningen.
  • Ruimtebesparing: Omdat ze zoveel informatie in zo’n klein formaat kunnen bevatten, zijn QR-codes een geweldige manier om ruimte te besparen op drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en posters.

Kortom, QR-codes zijn een krachtig hulpmiddel voor jouw marketing- en communicatiestrategieƫn.

Heb jij ook interesse in een tool op maat?

Samen creƫren we unieke online tools en systemen voor meer interactie met je bezoekers.