QR code generator tool

Maak je eigen QR code aan.

Gebruik onze handige tool om een QR code aan te maken. Deze gegenereerde QR-code kan je vervolgens gebruiken om je doelgroep snel en eenvoudig richting een webpagina, een app, een contactformulier, … te sturen. Superhandig!
Photo by Brett Jordan
Photo by Brett Jordan
Vul hier je link in
Selecteer je huisstijl-kleur

Hier is je QR Code

Wat doet deze tool?

Deze QR code generator tool is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig QR codes te genereren.
De gegenereerde QR-code kan je vervolgens gebruiken in je online- en offline communicatie – denk aan banners, flyers, t-shirts, …

Hoe werkt deze tool?

  1. Vul je url in waarnaar je wil linken.
  2. Selecteer de gewenste kleur van je QR-code.
  3. Klik op “Genereer”, en test je gegenereerde code met je smartphone.
  4. Klik tot slop op “Download QR code” om deze te downloaden als png-formaat.

Waarom QR codes genereren?

QR-codes, of Quick Response Codes, zijn een soort tweedimensionale streepjescode die informatie opslaat die kan worden gelezen door een smartphonecamera. Maar waarom zou jij ze moeten genereren? Hier zijn enkele redenen:

  1. Snelheid: Je kunt QR-codes snel en gemakkelijk scannen met een smartphone, waardoor je direct toegang hebt tot de informatie, website of app die in de code is ingebed.
  2. Gemak: In plaats van dat je een lange URL moet typen, kun je gewoon je telefoon richten en scannen om toegang te krijgen tot de gewenste inhoud.
  3. Veelzijdigheid: Je kunt QR-codes gebruiken voor een breed scala aan doeleinden, van het leiden van mensen naar een website of app, tot het verstrekken van contactinformatie, tot het promoten van speciale aanbiedingen.
  4. Meetbaarheid: Wanneer je een QR-code genereert, kun je ook bijhouden hoe vaak deze wordt gescand, wat je waardevolle inzichten geeft in de effectiviteit van je marketinginspanningen.
  5. Ruimtebesparing: Omdat ze zoveel informatie in zo’n klein formaat kunnen bevatten, zijn QR-codes een geweldige manier om ruimte te besparen op drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en posters.

Kortom, QR-codes zijn een krachtig hulpmiddel voor jouw marketing- en communicatiestrategieën.

Ook interesse in complexe online tools voor jouw website?

Ben je klaar om meer uit je website te halen?

Samen creëren we unieke online tools en systemen voor meer interactie met je bezoekers.