Social media

Facebook, Instagram, LinkedIn en meer.

Photo by Adem AY

Hoe kan social media jouw bedrijf helpen?

Social media heeft zich bewezen als een krachtige speler in de moderne marketingstrategieën. Wil je een sterke connectie met je klanten? Langdurige opbrengsten zonder maandelijkse hoge kosten? Dan is dit ideaal voor jou.

  • Directe interactie met je doelpubliek.
  • Mogelijkheid om snel in te spelen op trends en actualiteiten.
  • Consistentie op je online aanwezigheid.

Beheren van jouw Social Media.

Onze specialisaties.
Social media

Facebook

Bedrijfspagina’s zijn als de centrale plaats waar jij jouw content kan delen, gesprekken kan aangaan met jouw publiek en zelfs je producten kan aanbieden.

Social media

Instagram

De creatieve hotspot waar jij jouw unieke verhaal kan vertellen met adembenemende visuele content, het is een levendige gemeenschap waar jij je zich kan onderscheiden, je authenticiteit kan laten zien en een loyale fanbase kan opbouwen.

Social media

LinkedIn

De plek voor B2B marketing, waar je jouw expertise kan delen met krachtige content, in gesprek gaan met zakelijke connecties en zelfs nieuwe kansen kan ontdekken.

Photo by Karsten Winegeart

Social Media Marketing, wat is dat?

Bij Funkhaus verzorgen wij het volledige plaatje, van content creatie die aansluit bij jouw merk, de planning en strategie achter jouw socials tot het analyseren en optimaliseren van jouw online aanwezigheid.

Waarom zou je kiezen voor dit uit te besteden? Er zijn verschillende voordelen, zoals toegang tot expertise, tijdsbesparing en de mogelijkheid om gebruik te maken van geavanceerde tools en strategieën.

Photo by Jess Bailey

Content op maat!

Content creatie omvat het proces van het bedenken en uitwerken van relevante en boeiende inhoud voor jouw specifieke doel en doelgroep. Zo voorzien wij blogposts, afbeeldingen en zoveel meer.

Copywriting daarentegen omvat het vinden van de juiste woorden, toon en stijl om de aandacht van de lezer te trekken, hun interesse te wekken en hen te overtuigen om de door jouw gekozen, specifieke actie te ondernemen.

 

Korte- en langetermijn verhaal.

Onze analyses en strategieën bieden inzicht in zowel korte termijn aanpassingen als lange termijn doelen. We helpen je navigeren in de digitale wereld met een gepersonaliseerd voorstel en begeleiden je gedurende het hele proces.

Meer informatie over sociale media?

Vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.