Adverteren

Google ads, social ads en e-mail marketing.

Photo by Georgia de Lotz

Hoe adverteren jouw bedrijf kan helpen!

Loop jij vaak vast in je adverteren? Al die instellingen maken het je dan natuurlijk ook niet gemakkelijk. Bij Funkhaus begrijpen we de uitdagingen waarmee je te maken hebt. Daarom zorgen wij voor:

  • Marktonderzoek en strategie.
  • De juiste boodschap voor jouw doelgroep.
  • Het analyseren en optimaliseren van jouw campagne.
  • Voor elk budget

Met onze creativiteit en expertise kunnen we samen met jouw krachtige advertentiecampagnes ontwikkelen die opvallen en impact hebben.

Adverteren op Google of Social Media.

Onze specialisaties
Adverteren

Google adverteren

Door middel van verschillende analyses, zetten we een mix van Google Adwords campagnes op, specifieke gericht aan jouw doelpubliek. Deze campagnes sturen we dagelijks bij zodat het maximale uit jouw budget wordt gehaald.

We meten traffic, clicks en zorgen voor een maximale conversie.

Adverteren

Meta-adverteren

Met gedetailleerde targetingopties, verschillende budgetteringsopties, duidelijke analyses en remarketingmogelijkheden, biedt Meta adverteerders een krachtig platform om hun doelgroep te bereiken, te betrekken en te converteren met relevante en effectieve advertenties.

Adverteren

LinkedIn adverteren

Het ideale platform voor B2B-marketing, omdat adverteerders kunnen targeten op basis van bedrijfsgerelateerde criteria en professionals kunnen bereiken die besluitvormers zijn binnen hun organisaties.

Meer informatie over adverteren?

Vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.

Wij spreken jouw taal.

Integraties op maat van jouw doel.

Integraties

Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Webtools

We bouwen ook online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Technologie

Jouw websysteem wordt gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor ze beter presteren en langer renderen. Bovendien zijn onze websites makkelijk uit te breiden, en altijd up-to-date met nieuwste web-principes.

integrations-rounded