Leadinfo partner

Leadinfo-logo

Ontdek welke bedrijven je website bezoeken.

Identificeer je B2B-websitebezoekers met behulp van Leadinfo.

Leadinfo is een krachtige tool die je helpt om websitebezoekers te identificeren, en te koppelen aan een bedrijf.
Deze informatie kan jou helpen om beter te begrijpen wie geïnteresseerd is in jouw producten of diensten, waardoor je gerichtere marketing- en verkoopstrategieën kunt ontwikkelen.

Start je gratis proefperiode van 14 dagen en zet anonieme websitebezoekers om in klanten.

leadinfo-demo-sm

Hoe kan Leadinfo jou helpen?

Wist je dat 95% van je websitebezoekers geen contact met je opneemt, ondanks dat sommigen van hen oprecht geïnteresseerd zijn in de dienst of het product dat je aanbiedt? Met andere woorden, je website heeft enorm onbenut potentieel.

Met Leadinfo kun je:

  1. Potentiële bedrijven identificeren: Door te weten welke bedrijven jouw website bezoeken, kun je potentiële klanten identificeren en hen benaderen met gepersonaliseerde berichten.
  2. Verkoopinspanningen optimaliseren: Met de informatie die Leadinfo biedt, kun je jouw verkoopinspanningen richten op bedrijven die al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten.
  3. Marketingstrategieën verbeteren: Door te begrijpen welke delen van jouw website het meest worden bezocht, kun je jouw marketingstrategieën aanpassen om beter aan te sluiten bij de behoeften en interesses van jouw bezoekers.

Wij helpen je met de opstart.

Implementeer Leadinfo op je website.

Als gecertificeerde Leadinfo-partner helpen we jou met de implementatie en configuratie van Leadinfo op je website(s), daarnaast ontvang je een mooie korting op je Leadinfo-abonnement.
Om de algemene prijzen van Leadinfo te raadplegen surf je naar deze link.

Na implementatie start je gratis proefperiode van 14-dagen, waarin je je eerste leads kan kwalificeren.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
leadinfo-demo