Digitaal succes

Onze aanpak voor digitaal succes in verschillende bedrijfssectoren.

Expertise op maat voor diverse bedrijfssectoren.

Of het nu gaat om e-commerce, de gezondheidszorg, de financiële sector of de entertainmentindustrie, ons team van experts heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het realiseren van je online succes. Onze aanpak is altijd afgestemd op je specifieke doelen en behoeften, we werken nauw samen om je online aanwezigheid te optimaliseren.

Photo by Ümit Yıldırım

Bouwsector

We helpen bouwbedrijven zich te onderscheiden van hun concurrenten met een professionele en op maat gemaakte website, online marketing en projectbeheertools.

Photo by Redd F

KMO’s en organisaties

Als KMO is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang. Wij helpen met de ontwikkeling van een website, zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing om de zichtbaarheid te vergroten.

Photo by Brooke Lark

E-commerce bedrijven

Wij bieden e-commerce bedrijven een krachtige online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke webshops en geavanceerde betalingssystemen.

Photo by Tingey Injury Law Firm

Advocatenkantoren

Ons webbureau biedt advocatenkantoren een professionele en efficiënte online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke websites en op maat gemaakte oplossingen voor documentbeheer en communicatie.

Photo by Toa Heftiba

Personal coaching

Als coach is een goede online aanwezigheid belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken. Wij helpen met het ontwikkelen van een website, blog, nieuwsbrief en online leerplatformen om jouw aanwezigheid te vergroten.

Photo by Tierra Mallorca

Vastgoedkantoren

Ons webbureau biedt immobiliënkantoren een professionele website, marketing en online koppelingen zoals Whise of Realworks voor vastgoedbeheer om de verkoop te stimuleren.

Photo by Van Tay Media

Recruitmentbureau’s

Voor recruitmentbedrijven bieden wij aantrekkelijke websites, geavanceerde online tools en online koppelingen zoals Bullhorn voor jobaanbiedingen en kandidaatbeheer.

Photo by Proxyclick Visitor Management System

Startups

Wij helpen startups een krachtige online aanwezigheid op te bouwen met een professionele website, online marketing en op maat gemaakte oplossingen om de groei te stimuleren.

Onze diensten nog eens op een rij.

Eén aanspreekpunt voor je volledige digitale vorming.

Web systemen

Door na te denken over strategie, structuur, vormgeving en technologie zorgen we voor doordachte en duurzame web systemen. Met een doordacht systeem, zoekmachine-vriendelijke inhoud, logische url-structuren en SEO-configuraties creëren we maximale impact op de markt.

E-commerce

Door na te denken over user-flows, checkout-procedures, upsells en andere slimme principes zorgen we voor meer online verkoop en meer happy customers. We creëren een doordacht online platform dat gekoppeld is met jullie eigen externe tools voor een efficiënt gebruiksgemak.

Integraties

Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, en zorgen we voor maximale efficiëntie tussen verschillende tools. Je betalingsgateways, facturatieprogramma, shipping-tracker, of zoom-account koppelen, wij zorgen voor de nodige middelen en programmatie.

WordPress maatwerk

Configurators, maatwerk-plugins, specifieke templates of andere functionaliteiten nodig? Als WordPress-expert creëren we de nodige middelen die jouw onderneming nodig heeft om te groeien. We bouwen op nieuwe of bestaande systemen en blazen het nieuw leven in.

WordPress optimalisatie

Performance optimalisatie, url’s opschonen, databases onderhouden, WP updates … Na verloop van tijd heeft je WordPress-installatie een complete schoonmaakbeurt nodig om goed te blijven functioneren. Wij zorgen voor minder clutter en boosten performances.

SEA en SEO

Online vindbaar zijn is belangrijk! Zorg voor organisch bereik door middel van sterke SEO, of richt je naar een specifiek doelpubliek via gerichte SEA campagnes. Wij zorgen voor een groter bereik, lokaal, regionaal of nationaal.

Onderhoud en support

Via onderhoudspakketten zorgen we voor optimale prestaties en complete ontzorging. Onderhoudspakketten komen met maandelijkse Support Tijd die we kunnen gebruiken voor strategische gesprekken, aanpassingen, optimalisaties of onderzoeken. Onderhoudspakketten houden je website in leven!

Domeinnamen en webhosting

We ontzorgen onze klanten met het beheren en onderhouden van domeinnamen en webhosting. Met geregeld onderhoud, backups en updates zorgen we voor een krachtige motor die websites gevoelig sneller doet presteren. Bovendien zorgen we voor maximale uptime en beveiliging.

E-mail hosting

Professionele mailboxen via Google Workspace of MS365. Je krijgt toegang tot een unieke e-mail-omgeving en cloud storage. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig.

Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Klanten aan het woord.

Getuigenissen van onze Google-reviews.

In onze samenwerking met Funkhaus namen wij de website van UNICHIR vzw onder handen. De opdracht werd tot in de puntjes afgewerkt. Hun aanpak was gestructureerd en vlot. Funkhaus is ook heel bereikbaar voor extra vragen en gaat die extra mile voor zijn klanten. Uw project is absoluut in goede handen bij Funkhaus! Wij zijn tevreden over de aanpak, de opvolging en natuurlijk ook het eindresultaat. Bedankt, Wout en het Funkhaus-team, en wij zien jullie graag terug bij een volgend project.

– Annelies Belsack

Zeer praktisch en servicegericht! Ik ben Funkhaus aanbevolen door een andere klant en ik beveel op mijn beurt hun diensten ten zeerste aan.

– Emmanuel Verraes

Fantastisch en eerlijk bedrijf met een zéér flexibele en snelle klantenservice. Funkhaus bracht onze nieuwe website naar the next level, met nog tal van mogelijkheden om later verder uit te bouwen. Superfijn om mee samen te werken en een échte aanrader!

– Nick Van Der Hallen

Excellent advies voor mijn nieuwe website! Zeer professionele en gerichte tips. Een aanrader!

– Jan Fransen

Via een goede referentie kwam ik bij jullie terecht om mijn website te voorzien voor e-commerce. Wout dacht mee over de mogelijkheden en bood een ideale oplossing aan, rekening houdend met het budget. Een transparante, professionele communicatie en een zeer kwalitatieve oplevering. Dankjewel hiervoor!

– Elien Degens

Funkhaus heeft ons bedrijf voorzien van een top website! Van begin tot einde heel tevreden hoe de samenwerking is verlopen, er werd echt geluisterd naar wat we wouden en dat is met de ervaring van Wout perfect uitgewerkt. Ik zou het iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

– Stijn Smekens

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend.

– Karine Peeters

Een conflict in de woocommerce shop van onze vereniging zorgde ervoor dat er geen betalingen werden verwerkt. Wout van Funkhaus heeft met ons meegekeken en wist het probleem te achterhalen. Goede partij die snel en professioneel werkt en erg goed contact houd!

– Johnny Spies

Vorige maand hadden we 18 offerteaanvragen via contactformulier op de website, dat is inderdaad een mooi resultaat ! Nog steeds zeer tevreden van de website, bedankt !

– Stijn Smekens

Wij spreken jouw taal.

Creëer maximale efficiëntie, en vraag ons naar de juiste oplossing op maat.
Integrations-trans

Zit je met een vraag?

Neem gerust contact op, wij helpen je met plezier.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.