Digitaal succes

Onze aanpak voor digitaal succes in verschillende bedrijfssectoren

Expertise op maat voor diverse bedrijfssectoren

Of het nu gaat om e-commerce, de gezondheidszorg, de financiële sector of de entertainmentindustrie, ons team van experts heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het realiseren van je online succes. Onze aanpak is altijd afgestemd op je specifieke doelen en behoeften, we werken nauw samen om je online aanwezigheid te optimaliseren.

Photo by Ümit Yıldırım

Bouwsector

We helpen bouwbedrijven zich te onderscheiden van hun concurrenten met een professionele en op maat gemaakte website, online marketing en projectbeheertools.

Photo by Redd F

KMO’s en organisaties

Als KMO is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang. Wij helpen met de ontwikkeling van een website, zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing om de zichtbaarheid te vergroten.

Photo by Brooke Lark

E-commerce bedrijven

Wij bieden e-commerce bedrijven een krachtige online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke webshops en geavanceerde betalingssystemen.

Photo by Tingey Injury Law Firm

Advocatenkantoren

Ons webbureau biedt advocatenkantoren een professionele en efficiënte online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke websites en op maat gemaakte oplossingen voor documentbeheer en communicatie.

Photo by Toa Heftiba

Personal coaching

Als coach is een goede online aanwezigheid belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken. Wij helpen met het ontwikkelen van een website, blog, nieuwsbrief en online leerplatformen om jouw aanwezigheid te vergroten.

Photo by Tierra Mallorca

Vastgoedkantoren

Ons webbureau biedt immobiliënkantoren een professionele website, marketing en online koppelingen zoals Whise of Realworks voor vastgoedbeheer om de verkoop te stimuleren.

Photo by Van Tay Media

Recruitmentbureau’s

Voor recruitmentbedrijven bieden wij aantrekkelijke websites, geavanceerde online tools en online koppelingen zoals Bullhorn voor jobaanbiedingen en kandidaatbeheer.

Photo by Proxyclick Visitor Management System

Startups

Wij helpen startups een krachtige online aanwezigheid op te bouwen met een professionele website, online marketing en op maat gemaakte oplossingen om de groei te stimuleren.

Onze diensten nog eens op een rij

Eén aanspreekpunt voor je volledige digitale vorming
Digitaal succes

Web systemen

Door na te denken over strategie, structuur, vormgeving en technologie zorgen we voor doordachte en duurzame web systemen. Met een doordacht systeem, zoekmachine-vriendelijke inhoud, logische url-structuren en SEO-configuraties creëren we maximale impact op de markt.

Digitaal succes

E-commerce

Door na te denken over user-flows, checkout-procedures, upsells en andere slimme principes zorgen we voor meer online verkoop en meer happy customers. We creëren een doordacht online platform dat gekoppeld is met jullie eigen externe tools voor een efficiënt gebruiksgemak.

Digitaal succes

Integraties

Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, en zorgen we voor maximale efficiëntie tussen verschillende tools. Je betalingsgateways, facturatieprogramma, shipping-tracker, of zoom-account koppelen, wij zorgen voor de nodige middelen en programmatie.

Digitaal succes

WordPress maatwerk

Configurators, maatwerk-plugins, specifieke templates of andere functionaliteiten nodig? Als WordPress-expert creëren we de nodige middelen die jouw onderneming nodig heeft om te groeien. We bouwen op nieuwe of bestaande systemen en blazen het nieuw leven in.

Digitaal succes

WordPress optimalisatie

Performance optimalisatie, url’s opschonen, databases onderhouden, WP updates … Na verloop van tijd heeft je WordPress-installatie een complete schoonmaakbeurt nodig om goed te blijven functioneren. Wij zorgen voor minder clutter en boosten performances.

Digitaal succes

SEA en SEO

Online vindbaar zijn is belangrijk! Zorg voor organisch bereik door middel van sterke SEO, of richt je naar een specifiek doelpubliek via gerichte SEA campagnes. Wij zorgen voor een groter bereik, lokaal, regionaal of nationaal.

Digitaal succes

Onderhoud en support

Via onderhoudspakketten zorgen we voor optimale prestaties en complete ontzorging. Onderhoudspakketten komen met maandelijkse Support Tijd die we kunnen gebruiken voor strategische gesprekken, aanpassingen, optimalisaties of onderzoeken. Onderhoudspakketten houden je website in leven!

Digitaal succes

Domeinnamen en webhosting

We ontzorgen onze klanten met het beheren en onderhouden van domeinnamen en webhosting. Met geregeld onderhoud, backups en updates zorgen we voor een krachtige motor die websites gevoelig sneller doet presteren. Bovendien zorgen we voor maximale uptime en beveiliging.

Digitaal succes

E-mail hosting

Professionele mailboxen via Google Workspace of MS365. Je krijgt toegang tot een unieke e-mail-omgeving en cloud storage. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig.

Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Klanten aan het woord

Getuigenissen van onze Google-reviews
ACg8ocKb5uv xWY9tJqO5axmkEMzzqD4yTEvk0ojpsAlZQYwMm8DOw=s120 c rp mo br100
wommel94 wommelgem

Kwalitatieve diensten die ons helpen nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te binden. Aangename en efficiënte samenwerking.

ALV UjXOfljfBkz7 FUp qF7D9rzFUKHTgFbn43VgpPUD7944mhKoh2l=s120 c rp mo br100
Lisa van Gils

Funkhaus heeft onze website ontworpen. Zij hebben ons goed gehoord en onze wensen vertaalt in iets wat perfect bij ons past. Daarbij blijven ze ons helpen met topics die voor ons niet ‘eigen’ zijn zoals zichtbaarheid en marketing. Het contact verloopt vloeiend en goed. Wij zijn fan!

ALV UjUpe6vePkIUc4wQqycPY6RpLowEMgG9EEVQsSRpG9EcsMybLWs=s120 c rp mo br100
Expo Z

Altijd bereikbaar, steeds snel en en professioneel geholpen.

Heel tevreden over onze leuke en vlotte samenwerking!

ACg8ocIhuGjaXDeM6VEXpqvIB39 ifYMqf1kRc CvndQziHsq1Npaw=s120 c rp mo br100
Mara Bisceglia

Wat een top service!

Bedankt Wout !

ALV UjVz8zTyCYL91CYe63xehE9W6WC86w76AZrnJMo3UA2kC5FMZ40=s120 c rp mo br100
karine peeters

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend. Voor een prachtige professionele website 1 adres. @funkhaus 👌

ACg8ocIFY8h3HWcPU23YTvhcsLv4pJrOERbJ4 QmHcq 1F4RVc2kfA=s120 c rp mo br100
Giovanni Smet

Geweldige website designer! Directe en snelle communicatie en meedenkend om tot een super resultaat te bekomen. Twijfel zeker niet om hem te contacteren voor uw website onder handen te laten nemen.

ALV UjWMr41NrBFg9qq a3pWL8oJK0xTATL3FDdZVaGyu91i41OXXPQP=s120 c rp mo br100
Yv. Prive

Altijd een zeer snelle reactie en sterk in communicatie. Wout kan snel schakelen en begrijpt altijd meteen wat ik bedoel. Het eindresultaat is daarom altijd snel uitgevoerd en direct naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

ALV UjVW2bmTHOOE9CFfygVM0WtXD2WNOqphpoovC0JEXrMYVWp96l5v=s120 c rp mo ba3 br100
Peter Claes

Ik contacteerde Wout in het kader van een mini RFP waar hij in een selectie van 13 concurrenten als beste uitkwam. Hij was niet de goedkoopste maar stak met kop en schouders boven de concurrentie uit wat betreft reactiesnelheid, helderheid, transparantie, hulpvaardigheid en luisterbereidheid.

Vanaf de start van mijn project bleken het net deze kwaliteiten te zijn die er voor zorgden dat elke vraag, elke suggestie en de talloze keren dat ik van gedacht veranderde door Wout rustig en open werden opgevangen en opgelost.

Hij slaagde er telkens in om mijn soms verwarde suggesties helder te krijgen, enkele oplossingen aan te bieden en ze daarna vooral bliksemsnel te implementeren (in sommige gevallen zelfs “on the spot”).

Zijn communicatie is rustig, vriendelijk, nooit belerend of onnodig gecompliceerd. Hij is laagdrempelig, steeds bereikbaar en komt zijn afspraken na.

Hij zal ook zijn visie op bepaalde beslissingen uitleggen en met de nodige diplomatie omkaderen.

Hij hield me bij elke stap op de hoogte van de vooruitgang die hij had geboekt, de next steps en van de acties die ik zelf nog diende te ondernemen.

En het resultaat is een website die vlekkeloos draait en waar ik ongelooflijk fier op kan zijn. NPS 10/10.

ALV UjXC2Zdg3O58cWvns4 nlmfB69hPatxpiilcjB6E0HQk5X7c2Oc=s120 c rp mo br100
Mafi Ramazani Matondo

Ik werd doorverwezen naar funkhaus omdat vorige webdesigner/webhost niet kon volbrengen wat ik had gevraagd had . Uiteindelijk heeft Wout speciale functies die ik nodig heb voor mijn webshop in orde gebracht. Alles verliep vlot, zeer goede communicatie.

Wout is ook gemakkelijk te bereiken bij vragen of problemen. Ik zou funkhaus bij iedereen aanraden. Topper!!

ALV UjWo03rqAZpUuuWvYqdQPpXeOxTWI2RzoQOWVZqaYyiaOnYcWBk=s120 c rp mo br100
Charlotte Lambrecht – Charlie’s Fit Studio

Wil je graag een top website/logo laten ontwikkelen?

Dan ben je bij Funkhaus aan het juiste adres!

Wat ikzelf enorm belangrijk vind in een samenwerking is goede communicatie. Wout was altijd heel snel in het beantwoorden van mijn vragen en het zoeken naar oplossingen. Alles werd steeds in overleg besproken en er was ruimte voor brainstorming en creativiteit. Als iets niet 100% goed aanvoelde dan zorgde Wout voor meerdere alternatieven totdat de feeling helemaal juist zat. Ook was het een absolute meerwaarde om als startende ondernemer zo’n positieve ondersteuning te krijgen.

Een heel fijne samenwerking met een top website als resultaat. Go check it out op www.charliesfitstudio.be

ALV UjX2lujPCJu32emIBT826jJnj11OW1Lc84QhoOGKvBGTpudaG 8=s120 c rp mo br100
Emmanuel Verraes

Very hands-on and service-minded! I have been recommended Funkhaus by another customer and I – on turn – highly recommend their services.

ALV UjUIPk1wMeKBkMgjBZkytEIpz beIrH 8FHbLc0G6OCJE6F ztU=s120 c rp mo br100
Jens Jansen

Zeer vlot en professioneel – aanrader!

Wij spreken jouw taal.

Creëer maximale efficiëntie, en vraag ons naar de juiste oplossing op maat.

Integraties
Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Web tools
We bouwen ook online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Technologie
Jouw websysteem wordt gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor ze beter presteren en langer renderen. Bovendien zijn onze websites makkelijk uit te breiden, en altijd up-to-date met nieuwste web-principes.

integrations-rounded

Zit je met een vraag?

Neem dan snel contact op, wij helpen je met plezier!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.