Digitaal succes

Onze aanpak voor digitaal succes in verschillende bedrijfssectoren.

Expertise op maat voor diverse bedrijfssectoren.

Of het nu gaat om e-commerce, de gezondheidszorg, de financiële sector of de entertainmentindustrie, ons team van experts heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het realiseren van je online succes. Onze aanpak is altijd afgestemd op je specifieke doelen en behoeften, we werken nauw samen om je online aanwezigheid te optimaliseren.

Photo by Ümit Yıldırım

Bouwsector

We helpen bouwbedrijven zich te onderscheiden van hun concurrenten met een professionele en op maat gemaakte website, online marketing en projectbeheertools.

Photo by Redd F

KMO’s en organisaties

Als KMO is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang. Wij helpen met de ontwikkeling van een website, zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing om de zichtbaarheid te vergroten.

Photo by Brooke Lark

E-commerce bedrijven

Wij bieden e-commerce bedrijven een krachtige online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke webshops en geavanceerde betalingssystemen.

Photo by Tingey Injury Law Firm

Advocatenkantoren

Ons webbureau biedt advocatenkantoren een professionele en efficiënte online aanwezigheid, inclusief aantrekkelijke websites en op maat gemaakte oplossingen voor documentbeheer en communicatie.

Photo by Toa Heftiba

Personal coaching

Als coach is een goede online aanwezigheid belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken. Wij helpen met het ontwikkelen van een website, blog, nieuwsbrief en online leerplatformen om jouw aanwezigheid te vergroten.

Photo by Tierra Mallorca

Vastgoedkantoren

Ons webbureau biedt immobiliënkantoren een professionele website, marketing en online koppelingen zoals Whise of Realworks voor vastgoedbeheer om de verkoop te stimuleren.

Photo by Van Tay Media

Recruitmentbureau’s

Voor recruitmentbedrijven bieden wij aantrekkelijke websites, geavanceerde online tools en online koppelingen zoals Bullhorn voor jobaanbiedingen en kandidaatbeheer.

Photo by Proxyclick Visitor Management System

Startups

Wij helpen startups een krachtige online aanwezigheid op te bouwen met een professionele website, online marketing en op maat gemaakte oplossingen om de groei te stimuleren.

Onze diensten nog eens op een rij.

Eén aanspreekpunt voor je volledige digitale vorming.

Web systemen

Door na te denken over strategie, structuur, vormgeving en technologie zorgen we voor doordachte en duurzame web systemen. Met een doordacht systeem, zoekmachine-vriendelijke inhoud, logische url-structuren en SEO-configuraties creëren we maximale impact op de markt.

E-commerce

Door na te denken over user-flows, checkout-procedures, upsells en andere slimme principes zorgen we voor meer online verkoop en meer happy customers. We creëren een doordacht online platform dat gekoppeld is met jullie eigen externe tools voor een efficiënt gebruiksgemak.

Integraties

Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, en zorgen we voor maximale efficiëntie tussen verschillende tools. Je betalingsgateways, facturatieprogramma, shipping-tracker, of zoom-account koppelen, wij zorgen voor de nodige middelen en programmatie.

WordPress maatwerk

Configurators, maatwerk-plugins, specifieke templates of andere functionaliteiten nodig? Als WordPress-expert creëren we de nodige middelen die jouw onderneming nodig heeft om te groeien. We bouwen op nieuwe of bestaande systemen en blazen het nieuw leven in.

WordPress optimalisatie

Performance optimalisatie, url’s opschonen, databases onderhouden, WP updates … Na verloop van tijd heeft je WordPress-installatie een complete schoonmaakbeurt nodig om goed te blijven functioneren. Wij zorgen voor minder clutter en boosten performances.

SEA en SEO

Online vindbaar zijn is belangrijk! Zorg voor organisch bereik door middel van sterke SEO, of richt je naar een specifiek doelpubliek via gerichte SEA campagnes. Wij zorgen voor een groter bereik, lokaal, regionaal of nationaal.

Onderhoud en support

Via onderhoudspakketten zorgen we voor optimale prestaties en complete ontzorging. Onderhoudspakketten komen met maandelijkse Support Tijd die we kunnen gebruiken voor strategische gesprekken, aanpassingen, optimalisaties of onderzoeken. Onderhoudspakketten houden je website in leven!

Domeinnamen en webhosting

We ontzorgen onze klanten met het beheren en onderhouden van domeinnamen en webhosting. Met geregeld onderhoud, backups en updates zorgen we voor een krachtige motor die websites gevoelig sneller doet presteren. Bovendien zorgen we voor maximale uptime en beveiliging.

E-mail hosting

Professionele mailboxen via Google Workspace of MS365. Je krijgt toegang tot een unieke e-mail-omgeving en cloud storage. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig.

Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Klanten aan het woord.

Getuigenissen van onze Google-reviews.
ALV UjVaeA3C0wdwc dAerhA1Pq4jqjsj3N6miTS049dzVDLRMY=s40 c rp mo br100

Lisa van Gils

Funkhaus heeft onze website ontworpen. Zij hebben ons goed gehoord en onze wensen vertaalt in iets wat perfect bij ons past. Daarbij blijven ze ons helpen met topics die voor ons niet ‘eigen’ zijn zoals zichtbaarheid en marketing. Het contact verloopt vloeiend en goed. Wij zijn fan!

ACg8ocKs x3U 6HyMaA9c16BOgJrg8M9cLkpj YPruyIo i8=s40 c rp mo br100

Mara Bisceglia

Wat een top service!

Bedankt Wout !

ALV UjVsHHX4SrhPXkJZqfA76Z4bdYI JZxWmAu GVSLQ s2RA=s40 c rp mo br100

karine peeters

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend. Voor een prachtige professionele website 1 adres. @funkhaus

ALV UjWMOs9Xk5qb4KDwGpyY4B9MN2XapyZ1q6b gl56MJtdqnQ=s40 c rp mo br100

Yv. Prive

Altijd een zeer snelle reactie en sterk in communicatie. Wout kan snel schakelen en begrijpt altijd meteen wat ik bedoel. Het eindresultaat is daarom altijd snel uitgevoerd en direct naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

ALV UjVIonIZGkqvqYB0NH6cKCpT3a8a5mN5URciu 5n88SzDKM=s40 c rp mo ba3 br100

Peter Claes

Ik contacteerde Wout in het kader van een mini RFP waar hij in een selectie van 13 concurrenten als beste uitkwam. Hij was niet de goedkoopste maar stak met kop en schouders boven de concurrentie uit wat betreft reactiesnelheid, helderheid, transparantie, hulpvaardigheid en luisterbereidheid.

Vanaf de start van mijn project bleken het net deze kwaliteiten te zijn die er voor zorgden dat elke vraag, elke suggestie en de talloze keren dat ik van gedacht veranderde door Wout rustig en open werden opgevangen en opgelost.

Hij slaagde er telkens in om mijn soms verwarde suggesties helder te krijgen, enkele oplossingen aan te bieden en ze daarna vooral bliksemsnel te implementeren (in sommige gevallen zelfs “on the spot”).

Zijn communicatie is rustig, vriendelijk, nooit belerend of onnodig gecompliceerd. Hij is laagdrempelig, steeds bereikbaar en komt zijn afspraken na.

Hij zal ook zijn visie op bepaalde beslissingen uitleggen en met de nodige diplomatie omkaderen.

Hij hield me bij elke stap op de hoogte van de vooruitgang die hij had geboekt, de next steps en van de acties die ik zelf nog diende te ondernemen.

En het resultaat is een website die vlekkeloos draait en waar ik ongelooflijk fier op kan zijn. NPS 10/10.

ALV UjXWNpcptXdyAjdmZs PKCg1qBYNPCRTN63qdy0KESL07A=s40 c rp mo br100

Charlotte Lambrecht – Charlie’s Fit Studio

Wil je graag een top website/logo laten ontwikkelen?

Dan ben je bij Funkhaus aan het juiste adres!

Wat ikzelf enorm belangrijk vind in een samenwerking is goede communicatie. Wout was altijd heel snel in het beantwoorden van mijn vragen en het zoeken naar oplossingen. Alles werd steeds in overleg besproken en er was ruimte voor brainstorming en creativiteit. Als iets niet 100% goed aanvoelde dan zorgde Wout voor meerdere alternatieven totdat de feeling helemaal juist zat. Ook was het een absolute meerwaarde om als startende ondernemer zo’n positieve ondersteuning te krijgen.

Een heel fijne samenwerking met een top website als resultaat. Go check it out op www.charliesfitstudio.be

ALV UjX DR T3q101v61fomb66zTGaqmdMzMPQ8k4eJogi qoQ=s40 c rp mo br100

Emmanuel Verraes

Very hands-on and service-minded! I have been recommended Funkhaus by another customer and I – on turn – highly recommend their services.

ACg8ocLcG6gPaY9LRJfhspjjgQS0Pfg XxSKWv amsWLpEc4=s40 c rp mo br100

Bart Van Peel

Straffe service! Onze website liep al jarenlang veel te traag. Dat werd snel en efficiënt opgelost. Een sympathiek contact ook. I will be back for more Funk!

ACg8ocKi5a5R9TRy3K4LJL8XxPRpEln3tWFDiCNkwSpU nz1=s40 c rp mo br100

Johnny Spies

Een conflict in de woocommerce shop van onze vereniging zorgde ervoor dat er geen betalingen werden verwerkt. Wout van Funkhaus heeft met ons meegekeken en wist het probleem te achterhalen.

Goede partij die snel en professioneel werkt en erg goed contact houd!

ACg8ocIA6nuwXGz34v IsX2j Q6to PQ560ECVThOYBklAPW=s40 c rp mo br100

WIS WIS

Snelle en sterke service.

Advies op maat van de klant.

ALV UjXgPko3hsDxIVaylUfKKn2lhcBSjogwVQVC 5QTqmQMyQ=s40 c rp mo br100

Elien Degens

Via een goede referentie kwam ik bij jullie terecht om mijn website te voorzien voor e-commerce. Wout dacht mee over de mogelijkheden en bood een ideale oplossing aan, rekening houdend met het budget.

Een transparante, professionele communicatie en een zeer kwalitatieve oplevering. Dankjewel hiervoor!

ACg8ocL9xKEnnOR8N8GsFnqNl9fmpkQbmdjIySj86cSgefMa=s40 c rp mo br100

Yves Van Pelt

Onze website werd gemaakt door Funkhaus. Prachtig resultaat en in de gehele lijn meer dan tevreden over de aanpak, luisterend oor naar onze wensen, fris geheel en vooral een goed werkend product. Bedankt voor alles Wout. We kunnen je enkel maar aanbevelen.

Wij spreken jouw taal.

Creëer maximale efficiëntie, en vraag ons naar de juiste oplossing op maat.

Integraties
Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Web tools
We bouwen ook online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Technologie
Jouw websysteem wordt gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor ze beter presteren en langer renderen. Bovendien zijn onze websites makkelijk uit te breiden, en altijd up-to-date met nieuwste web-principes.

integrations-rounded

Zit je met een vraag?

Neem gerust contact op, wij helpen je met plezier.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.