Mariagaarde Secundair Onderwijs

Natuurlijk samen groeien

Mariagaarde Secundair Onderwijs
Sector: Onderwijs Strategie Webdevelopment Branding Logo creatie

Gelegen in een prachtige omgeving, in hartje Malle

Mariagaarde Secundair Onderwijs, gevestigd in het hart van Malle, biedt een rijk aanbod aan studierichtingen in een boeiende en groene leeromgeving.

Hier krijgt elke student de kans om hun unieke talenten te ontdekken en te laten groeien. Gelegen in een prachtige omgeving kan je de natuur ervaren met het blotevoetenpad, het speelbos of op een schaggelwerkdag waar leerlingen samen met de leerkrachten de natuur onderhouden.

De school werkt volgens vier pijlers: Zelfkennis, Creativiteit, Gezonde levensstijl en natuurbeleving – die dan ook de succesvolle basis vormt rond vorming en opvoeding van hun leerlingen.

Huisstijl ontwerp

Voor Mariagaarde Secundair Onderwijs werkten we een nieuwe en gemoderniseerde huisstijl uit. Deze huisstijl omvat een frisse set kleuren, een nieuw lettertypegebruik, een bijgewerkt logo en diverse banner-mockups. We wilden een stijl creƫren die beter aansloot bij de jeugdige uitstraling van de school die tegelijkertijd de waarden en identiteit van de school weerspiegeld.

Tot slot werkten we een logo uit dat herkenbaar en vernieuwend is, maar vooral de pijlers – Zelfkennis, Creativiteit, Gezonde levensstijl en natuurbeleving – duidelijk weerspiegeld. Missie geslaagd! šŸ„³

mariagaarde-logo

Een nieuwe gemoderniseerd informatiekanaal voor leerling en ouder.

Voor Mariagaarde Secundair Onderwijs bouwde we daarnaast ook een nieuwe website gericht aan leerling en ouder. Je vindt hier alles omtrent studierichtingen, de rijke historie, de plattegrond, inschrijvingen, contactgegevens ā€¦ om makkelijk in verbinding te staan met de school.

Via een speelse jeugdige vormgeving zorgen we voor duidelijke structuren en navigatie-stromen, om makkelijk de juiste informatie te vinden.

De nieuwe huisstijl, logo en website geeft Mariagaarde Secundair Onderwijs een overzichtelijk online platform waar lange termijn op kan worden gecommuniceerd.

Preview de website van Mariagaarde Secundair Onderwijs

Screenshot - Mariagaarde Secundair Onderwijs

Wil je ook zo'n website als Mariagaarde Secundair Onderwijs?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer interessante cases