Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten, werkwijze en wat ons uniek maakt.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op en we helpen je graag verder.

Algemeen

Veelgestelde vragen

Voor welke industrieën werkt Funkhaus?

Funkhaus werkt met klanten uit diverse industrieën, waaronder zorgsector, reissector, advocaten bureaus, e-commerce, en meer.
Ons team past zich aan aan de specifieke behoeften van elke sector om maatwerkoplossingen te leveren.

Wat voor diensten biedt Funkhaus aan?

Funkhaus biedt een breed scala aan diensten op het gebied van webdevelopment en marketing, waaronder website-ontwerp en -ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing, social media marketing, en digitale strategie.

Ontdek hier al onze diensten!

Wat maakt Funkhaus uniek in vergelijking met andere digitale agencies?

Funkhaus onderscheidt zich door een combinatie van transparante communicatie, technische expertise en strategische aanpak.

Wij geloven in open en eerlijke communicatie met onze klanten, waardoor we een sterke vertrouwensbasis creëren en een soepele samenwerking bevorderen.
Ons team van deskundige ontwikkelaars en marketeers beschikt over diepgaande technische kennis en ervaring, waardoor we in staat zijn om complexe uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden.

Tot slot hanteren we een strategische benadering bij elk project, waarbij we een grondig onderzoek toepassen om effectieve strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen van onze klanten.

Hoe kan ik een project starten met Funkhaus?

Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct. We bespreken graag uw projectideeën en hoe wij je kunnen helpen.
Na een eerste gesprek bezorgen we een op maat gemaakt voorstel en presenteren we een plan van aanpak.

Website en E-commerce

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie een bestaande website overnemen?

Wij nemen regelmatig bestaande sites over. Voor een succesvolle overname is een export van de huidige partij nodig. Om mooi te kunnen doorontwikkelen is de kwaliteit van de website belangrijk, vooral bij e-commerce projecten. Ook websites kunnen uitdagingen hebben, maar die lossen wij voor je op.

Beperkte kennis? Geen probleem, wij helpen je graag.

Kan Funkhaus helpen bij het herontwerpen van een bestaande website?

Absoluut! We bieden rebranding-diensten aan om je bestaande website te moderniseren, te optimaliseren voor mobiele apparaten en de gebruikerservaring te verbeteren.

Biedt Funkhaus e-commerce oplossingen aan?

Absoluut! Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, veilige en schaalbare e-commerce platforms. We integreren naadloos betalingssystemen, productbeheer en klantportalen in je website. Lees hier meer over onze e-commerce oplossingen.

Wat is het proces van een website-traject met Funkhaus?

Ons proces begint met een grondige intake om uw doelen en behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een strategisch plan, ontwerpen we wireframes en prototypes, bouwen en testen we de website, en lanceren we deze uiteindelijk. We bieden ook voortdurende ondersteuning en onderhoud.

Hoe lang duurt het om een website te ontwikkelen?

Maatwerk WordPress websites zijn meestal binnen 1 tot 3 maanden klaar. De snelheid van een overname van een bestaande website hangt af van de complexiteit en eventuele nieuwe wensen. Ook het kennisniveau van de klant kan de doorlooptijd beïnvloeden, waarbij meer of minder begeleiding van Funkhaus nodig is. Voor een volledig nieuwe website, inclusief briefing, creatief proces en ontwikkeling – eventueel met koppelingen – kan dit zeker 3 maanden of langer duren.

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

Maatwerk biedt de flexibiliteit die nodig is voor doorontwikkeling en aanpassingen, wat ideaal is voor toekomstige plannen. Wanneer een website of webshop veel plug-ins gebruikt, wordt maatwerk noodzakelijk om conflicten en hackrisico’s te minimaliseren en om meer controle te behouden.

Bestaande modules voldoen zelden volledig aan de wensen van de klant, maar als ze dat wel doen, hergebruiken wij ze graag.

Wat kost een maatwerk WordPress website?

We begrijpen dat je graag een idee wilt hebben van de kosten van een website. De kosten zijn afhankelijk van wat je met de website of webshop wilt bereiken, maar voor een maatwerk WordPress website beginnen de kosten bij ongeveer € 5.000.

Wil je weten wat jouw kostenplaatje zou zijn? Neem dan contact met ons op!

Gebruiken jullie Plug-ins?

Ja, we maken soms gebruik van plug-ins als ze efficiënt en betrouwbaar zijn, en wanneer ze goed aansluiten bij de wensen van de klant.

Maatwerk biedt daarentegen wel meer flexibiliteit voor doorontwikkeling en aanpassingen, vermindert conflicten en hackrisico’s, en zorgt voor meer controle over de functionaliteit van de website.

Hoe zorgt Funkhaus ervoor dat mijn website veilig is?

We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zoals SSL-certificaten, regelmatige software-updates en beveiligingsscans, om ervoor te zorgen dat je website beschermd is tegen bedreigingen.

Biedt Funkhaus training aan voor het beheren van mijn nieuwe website?

Ja, wij bieden training en ondersteuning aan zodat jij en je team de nodige vaardigheden hebben om jullie website effectief te beheren en te onderhouden.

Mijn site staat live, wat nu?

Direct na de lancering houden we 2-3 weken contact om aanpassingen te doen en te zorgen dat alles 100% functioneert. Daarna kun je kiezen voor een onderhoudspakket voor dagelijkse ondersteuning van ons service team, handig voor kleine aanpassingen of snelle antwoorden.

Als je webshop of website is opgeleverd, is het tijd om te knallen! Ons online marketingteam helpt je hierbij. Samen stellen we een plan op om jouw site vindbaar, zichtbaar en converterend te maken.

Biedt Funkhaus ook website onderhoudsdiensten aan?

Ja, wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je website up-to-date, veilig en optimaal presterend blijft.

Als ik mijn website wil verhuizen, wat dan?

Na betaling wordt de publieke code van de website of webshop jouw eigendom, inclusief maatwerk van Funkhaus.

We streven naar een langdurig partnerschap. Mocht je toch willen overstappen naar een andere partner, dan bieden we ondersteuning bij de overgang.

Strategie en Marketing

Veelgestelde vragen

Hoe bepalen jullie welke marketingstrategie het beste bij mijn bedrijf past?

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrenten. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakte marketingstrategie die past bij jouw doelstellingen en budget.

Welke marketingkanalen gebruiken jullie om mijn bedrijf te promoten?

We maken gebruik van verschillende marketingkanalen, waaronder sociale media, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-advertenties (SEA), e-mailmarketing en contentmarketing, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.

Kan Funkhaus helpen met social media management?

Zeker! Wij bieden uitgebreide social media management diensten, waaronder strategieontwikkeling, contentcreatie, communitymanagement en betaalde campagnes. Lees meer hier over onze social media diensten

Kunnen jullie helpen bij het creëren van content voor mijn marketingcampagnes?

Absoluut! Ons ervaren team kan hoogwaardige en boeiende content maken die aansluit bij jouw merk en doelgroep, zowel voor je blogposts, sociale media-updates, e-mails als voor je advertenties.

Kan Funkhaus helpen met SEO voor mijn website?

Absoluut! SEO is een van onze kernexpertises. Wij helpen uw website beter zichtbaar te maken in zoekmachines door middel van on-page optimalisatie, content creatie, linkbuilding en technische SEO.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van mijn marketingcampagnes?

Het timeframe voor het zien van resultaten varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen strategie, de concurrentie in jouw branche en de doelstellingen van de campagne.

Over het algemeen kun je binnen enkele weken tot maanden de eerste resultaten verwachten.

Kunnen jullie ook helpen bij het opzetten van marketingautomatisering?

Ja, we bieden marketingautomatiseringsdiensten om repetitieve taken te stroomlijnen, leads te genereren en de klantbetrokkenheid te vergroten. We kunnen helpen bij het opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes, workflows voor leadnurturing en meer.

Hoe meten jullie het succes van jullie marketingcampagnes?

We gebruiken verschillende KPI’s (Key Performance Indicators) om het succes van onze marketingcampagnes te meten, zoals websiteverkeer, conversieratio’s, betrokkenheid op sociale media en ROI (Return on Investment).

Hoe kan ik de resultaten van mijn marketingtraject volgen?

We stellen gedetailleerde rapportages en dashboards op die je kunt inzien. Hierdoor kun je de prestaties van je marketingtraject volgen, zoals websiteverkeer, conversies, en andere relevante metrics. We bespreken de rapportages iedere maand om samen te optimaliseren waar nodig.

Hoe vaak communiceren jullie met mij over de voortgang van mijn marketingcampagnes?

We hechten veel waarde aan transparante communicatie en houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van jouw marketingcampagnes. Dit kan via e-mailupdates, telefonische vergaderingen of persoonlijke bijeenkomsten, afhankelijk van jouw voorkeur.