Werkwijze

Wij bouwen iedere dag aan het World Wide Web.

En daarom weten wij er ook zo veel van!

Projecten verwerken we in fasen, om structuur te geven aan het project en duurzame kwaliteit te waarborgen.
Zo weet je als klant altijd wat je kan verwachten.

Fase 1

Fase 1: Strategie

We bouwen websites die de doelstellingen van je organisatie bereiken. Daarom beginnen we altijd met één of meerdere strategische sessies. Hier bepalen we de uitgangspunten die nodig zijn voor een succesvol eindproduct, voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker.

Heb je al een strategie uitgedacht? Perfect, dan gaan we daarmee aan de slag.

 

Fase 2

Fase 2: Wireframing

Door middel van wireframes bepalen we interne structuren van pagina’s. We denken na over user-flows en customer journeys die leiden tot een conversie.

Zo leggen we het structureel fundament voor een succesvol en effectief eindproduct.

Fase 3

Fase 3: Visueel ontwerp

Aan de hand van de wireframes gaan we aan de slag met het ontwerp. We vertalen de voorafbepaalde structuren naar een eindproduct dat volledig aansluit bij de look en feel van jouw organisatie.

Heb je al een ontwerp? Mooi. Dan zorgen wij er namelijk voor dat we die perfect opleveren.

Ben je al overtuigd over onze werkwijze?

Neem dan nu contact op en ontdek hoe we jouw website, webshop, merk of online vindbaarheid naar een hoger niveau kunnen tillen!

Fase 4

Fase 4: Technische ontwikkeling

Met het design gaan de programmeurs aan de slag. We werken met de laatste technologieën beschikbaar waarbij alles wat we doen puur maatwerk is. WordPress voor sites en shops, Woocommerce voor E-commerce toepassingen.

We zorgen voor een sterke fundamentele basis die lange tijd rendeert.

Fase 5

Fase 5: Content

Nu we een werkbare website hebben vullen we alle pagina’s in met relevante content. We creëren pagina’s die duidelijk zijn opgesteld en makkelijk absorberen, met de juiste links richting nieuwe informatie of conversies. In deze fase verzorgen we ook de voorbereiding voor SEO.

We zorgen voor leesbare content en doordachte structuren.

Fase 6

Fase 6: Lancering en nazorg

Als we klaar zijn om te lanceren treedt een heel protocol in werking. We checken de redirects, monitoren Google Analytics nauwlettend en we analyseren met realtime data waar we optimalisaties kunnen doorvoeren. We brengen ook de online marketing machine op gang. Hierna is je website 100% klaar voor professioneel gebruik.

Dit alles legt de basis voor verdere doorontwikkeling en optimalisatie van jouw digitale product.

Klanten aan het woord.

Getuigenissen van onze Google-reviews.

Straffe service! Onze website liep al jarenlang veel te traag. Dat werd snel en efficiënt opgelost. Een sympathiek contact ook. I will be back for more Funk!

– Bart Van Peel

In onze samenwerking met Funkhaus namen wij de website van UNICHIR vzw onder handen. De opdracht werd tot in de puntjes afgewerkt. Hun aanpak was gestructureerd en vlot. Funkhaus is ook heel bereikbaar voor extra vragen en gaat die extra mile voor zijn klanten. Uw project is absoluut in goede handen bij Funkhaus! Wij zijn tevreden over de aanpak, de opvolging en natuurlijk ook het eindresultaat. Bedankt, Wout en het Funkhaus-team, en wij zien jullie graag terug bij een volgend project.

– Annelies Belsack

Zeer praktisch en servicegericht! Ik ben Funkhaus aanbevolen door een andere klant en ik beveel op mijn beurt hun diensten ten zeerste aan.

– Emmanuel Verraes

Fantastisch en eerlijk bedrijf met een zéér flexibele en snelle klantenservice. Funkhaus bracht onze nieuwe website naar the next level, met nog tal van mogelijkheden om later verder uit te bouwen. Superfijn om mee samen te werken en een échte aanrader!

– Nick Van Der Hallen

Excellent advies voor mijn nieuwe website! Zeer professionele en gerichte tips. Een aanrader!

– Jan Fransen

Via een goede referentie kwam ik bij jullie terecht om mijn website te voorzien voor e-commerce. Wout dacht mee over de mogelijkheden en bood een ideale oplossing aan, rekening houdend met het budget. Een transparante, professionele communicatie en een zeer kwalitatieve oplevering. Dankjewel hiervoor!

– Elien Degens

Funkhaus heeft ons bedrijf voorzien van een top website! Van begin tot einde heel tevreden hoe de samenwerking is verlopen, er werd echt geluisterd naar wat we wouden en dat is met de ervaring van Wout perfect uitgewerkt. Ik zou het iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

– Stijn Smekens

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend.

– Karine Peeters

Een conflict in de woocommerce shop van onze vereniging zorgde ervoor dat er geen betalingen werden verwerkt. Wout van Funkhaus heeft met ons meegekeken en wist het probleem te achterhalen. Goede partij die snel en professioneel werkt en erg goed contact houd!

– Johnny Spies

Vorige maand hadden we 18 offerteaanvragen via contactformulier op de website, dat is inderdaad een mooi resultaat ! Nog steeds zeer tevreden van de website, bedankt !

– Stijn Smekens

Snelle en sterke service. Advies op maat van de klant.

– Be-WIS

Zit je met een vraag?

Neem gerust contact op, wij helpen je met plezier.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.