Websites

Krachtige websites, online webtools en meer

Websites

Jouw langetermijn webpartner

Funkhaus bouwt jouw website, webshop of online webtool specifiek gemaakt voor jouw doelgroep. We starten vanuit een gepaste strategie en zorgen zo voor een sterk plan voor meer online aanwezigheid, en een helder  uniform verhaal.

  • Marktonderzoek en strategie.
  • Maatwerk afgestemd op jouw business.
  • Verbeterde online vindbaarheid.
  • Support en structureel onderhoud.

Modulair en kwalitatief

Wij maken jouw web platform modulair en kwalitatief. Dit zorgt voor een robuust, betrouwbaar en makkelijk te beheren websysteem. Ook aanpassen of uitbreiden in een latere fase is mogelijk. Jouw website is verzekerd voor de toekomst.

Door tussentijdse opvolging, onderhoud en ondersteuning zorgen we dat je website online actief blijft, en goed blijft scoren.

Versterk je website met extra integraties

Enkele voorbeelden van onze realisaties
Interactieve hotspots
Tijdlijn
Social media feed
Kruimelpad
Dealer locator
Bekijk meer integraties

Interactieve hotspots

Verrijk visuele content met interactieve hotspots die extra informatie bieden wanneer erop wordt geklikt of over gehoverd.

interactive image

Tijdlijn

Visualiseer de ontwikkeling van projecten, mijlpalen of bedrijfsgeschiedenis met een gestructureerde tijdlijn. Dit helpt bezoekers om een overzicht te krijgen van de progressie en geschiedenis van je bedrijf.

MC-Tijdlijn

Social media feed

Hou je website levendig met een geïntegreerde social media feed. Laat de laatste updates zien van al je sociale media kanalen op één plek, waardoor bezoekers betrokken blijven en je online aanwezigheid versterkt wordt.

social feed

Kruimelpad

Verbeter de gebruikerservaring door bezoekers te helpen bij het navigeren op je site met een overzichtelijk kruimelpad dat de hiërarchie van pagina’s toont.

breadcrumbs

Dealer locator

Een dealer locator helpt klanten bij het vinden van de dichtstbijzijnde fysieke locatie van je winkel of verkooppunt. Gebruikers kunnen hun locatie invoeren, waarna ze een lijst met nabijgelegen vestigingen kunnen bekijken op een interactieve kaart.

Een dealer locator vergroot de toegankelijkheid en het gemak voor klanten, wat resulteert in een betere klanttevredenheid en mogelijk meer bezoeken aan je winkels.

dealer-locator-2

Gericht op conversie

We creëren een gestroomlijnde websitestructuur die gemakkelijke navigatie en toegang tot relevante informatie biedt, wat resulteert in conversies van jouw bezoekers.

Jouw website zorgt dus voor een toename van klanten!

Webtools, plugins en software

Integraties op maat van jouw doel

Webtools en plugins

We bouwen online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Integraties

Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Maatwerk applicatie

Onze maatwerk applicaties zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Met onze expertise bieden we flexibele en schaalbare tools om interne processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren.

integrations-rounded

Kunnen we je helpen met een kwalitatieve website of webshop?

Vraag nu jouw vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.

Meer interessante cases