Websites

Websites, webshops, online webtools en meer.

zoomed-mockup-1

Jouw langetermijn webpartner.

Funkhaus bouwt jouw website, webshop of online webtool specifiek gemaakt voor jouw doelgroep.
We starten vanuit een strategie en zorgen zo voor een sterke online aanwezigheid, en vertel je je klanten een helder verhaal.

  • Marktonderzoek en strategie.
  • Maatwerk afgestemd op jouw business.
  • Verbeterde online vindbaarheid.
  • Support en structureel onderhoud.

Jouw website of webshop, verzekerd voor de toekomst.

Wij maken jouw web platform modulair en op maat. Dit zorgt voor een robuust en duurzaam geheel dat flexibel en makkelijk te beheren is. Ook aanpassen of uitbreiden in een latere fase is mogelijk. Jouw website is verzekerd voor de toekomst.

Door tussentijdse opvolging, onderhoud en ondersteuning zorgen we dat je website online actief blijft, en goed blijft scoren.

Photo by Tech Daily

Duurzame webtools gemaakt voor de toekomst.

Een webtool / applicatie is een stukje maatwerk software dat je laat draaien op je website. Met een webtool zoek je interactie met je gebruiker, en vang je belangrijke informatie op.

  • Maatwerk afgestemd op jouw business.
  • Integraties tussen ieder systeem mogelijk.
  • Support en structureel onderhoud.
  • Ingesteld op gebruiksvriendelijkheid

Focus op gebruikservaring en beheer.

Jouw webshop zit vol spectaculaire snufjes. Zo zorgen we voor een verbeterde en snelle koopervaring voor je klanten.

Ook het beheerplatform zit slim in elkaar. Via knappe integraties volg jij in één oogopslag je producten, orders, statistieken en meer.

Wij spreken jouw taal.

Integraties op maat van jouw doel.

Integraties

Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Webtools

We bouwen ook online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Technologie

Jouw websysteem wordt gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor ze beter presteren en langer renderen. Bovendien zijn onze websites makkelijk uit te breiden, en altijd up-to-date met nieuwste web-principes.

integrations-rounded

Enkele use cases.

Webtools die je kunnen inspireren.

Online calculator

Of je nu een eenvoudige berekening of een geavanceerde offerte-calculator met complexe formules nodig hebt, wij hebben de expertise om het voor jou te realiseren.

Automatisering integraties

Of het nu gaat om het koppelen van CRM-systemen, het automatiseren van datastreams of het implementeren van API’s, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen.

Klantenportaal

Met een klantenportaal kan je jouw klanten een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke online omgeving bieden. Hier kunnen zij eenvoudig toegang krijgen tot relevante informatie, zoals hun bestelgeschiedenis, projectstatus, persoonlijke voorkeuren en nog veel meer.

Community platform

Met een community platform kan je jouw klanten voorzien van de juiste tools en functionaliteiten om een levendige en interactieve online gemeenschap te creëren.

Loyaliteitsprogramma

Van het ontwerpen van een aantrekkelijk beloningsprogramma tot het implementeren van een gebruiksvriendelijk systeem, wij zorgen ervoor dat uw loyaliteitsprogramma naadloos aansluit bij uw bedrijfsdoelen en de behoeften van uw klanten.

Ticketing verkoop / validatie systeem

Of je nu een evenementenorganisator bent die tickets wil verkopen, een supportteam dat klantvragen wil beheren of een bedrijf dat interne verzoeken wil stroomlijnen, wij hebben de oplossing voor jou.

Online afspraken tool

Of je nu een klein bedrijf bent dat afspraken wil plannen met klanten, of een grotere organisatie die complexe planningen moet beheren, wij zorgen voor de juiste tools en kennis om jou te ondersteunen.

Koppeling met externe ERP’s

Of het nu gaat om het integreren van je webshop met een betalingsprovider of het synchroniseren van klantgegevens tussen verschillende CRM-systemen, wij staan voor je klaar!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.