Marketingstrategie

Meer naamsbekendheid, meer volgers, meer leads.

smartmockups_lvc0kx34

Wil jij je online aanwezigheid vergroten?

Onze strategieën behandelen alle aspecten van de digitale wereld, van webdevelopment tot digital marketing. Daarbovenop hebben we ook ideeën over hoe je jouw loyale klanten kunt behouden.

 • Combinatie van websites en digitale marketing voor een sterke online aanwezigheid.
 • Duidelijke informatie vanuit de analyses.
 • Slimme strategieën op maat van je doel.
 • Gevonden worden door de juiste mensen, op het juiste moment.
 • Voor elk budget.

Ready to take your business to the next level? Wij staan voor je klaar om je te helpen jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Waarom inzetten op je digital marketing strategie?

Als bedrijf is het cruciaal om je te richten op een sterke digitale marketingstrategie. Hiermee vergroot je niet alleen je zichtbaarheid online, maar genereer je ook waardevolle leads die kunnen uitgroeien tot loyale klanten. Door actief te zijn op digitale kanalen blijf je concurrerend en kun je direct communiceren met je doelgroep, wat de betrokkenheid verhoogt.

Een goed uitgedachte digitale strategie stelt je in staat om de prestaties van je campagnes te meten en te optimaliseren, waardoor je het maximale rendement uit je investering haalt.

Onze analyses, de start van jouw strategie!

We helpen je met het analyseren van jouw strategie.

Doelgroep analyse

Wij zorgen dat je de juiste doelgroep op de juiste manier benaderd. Je weet waarschijnlijk al wel dat je geen TikTok moet gebruiken om senioren te bereiken, maar er zijn nog veel meer geheimen. Deze kunnen we voor je onthullen.

Concurrentieanalyse

Hun ideeën helemaal overnemen? Verre van. Wat werkt voor een concurrent is inspiratie voor jou en ons. Wij gaan dan een stapje verder daarmee.

Conversieanalyse

Merk je op dat bezoekers vaak vertrekken van bepaalde pagina’s of dat bepaalde knoppen niet worden gebruikt? Wij analyseren waar mogelijk afhaakmomenten zich voordoen en optimaliseren deze vervolgens.

Keyword analyse

Keyword analyse is essentieel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door te begrijpen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw inhoud, kun je je website optimaliseren om beter te scoren in zoekmachines.

smartmockups_lvc0b00k

Onze resultaatgerichte Marketing strategieën.

Meer bezoekers, meer leads en meer klanten.

Resultaatgerichte marketingstrategieën zijn benaderingen die zijn ontworpen om meetbare en waardevolle resultaten te behalen. Een effectieve resultaatgerichte marketingstrategie begint met grondig onderzoek en analyse van je bedrijf, doelgroep en markt.

Zo krijgen we inzicht te krijgen in de behoeften en voorkeuren van je klanten en kunnen we gerichte marketinginspanningen ontwikkelen die aansluiten bij je wensen.

Vervolgens is het belangrijk om de Key Performance Indicators (KPI’s) te definiëren, zodat we de effectiviteit van deze marketinginspanningen kunnen meten en eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren om betere resultaten te behalen.

Wat maakt onze aanpak zo goed?

Als marketingexperts kunnen we deze strategieën uitrollen voor onze klanten door:

 • Doelgericht te zijn:
  We beginnen met het identificeren van de specifieke doelen van jouw bedrijf, zoals het vergroten van omzet, het verbeteren van klantloyaliteit of het vergroten van marktaandeel.
 • Data-gedreven inzichten te gebruiken:
  We maken gebruik van gegevensanalyse om inzicht te krijgen in de doelgroepen, hun gedrag en voorkeuren, en om trends te identificeren die ons helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
 • Een gepersonaliseerde aanpak te hanteren:
  We ontwikkelen strategieën die zijn afgestemd op de unieke behoeften en kenmerken van jouw bedrijf, waarbij we rekening houden met factoren zoals demografie, locatie en gedrag.
 • Multichannel marketing te gebruiken:
  We implementeren een diverse mix van marketingkanalen en -tactieken, zoals sociale media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties, om een breder bereik te garanderen en de impact te maximaliseren.
 • Continu te evalueren en optimaliseren:
  We monitoren voortdurend de prestaties van onze campagnes, analyseren de resultaten en passen onze strategieën aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de gewenste resultaten behalen en hun doelen bereiken.

Korte- en langetermijn verhaal.

Onze analyses en strategieën bieden inzicht in zowel korte termijn aanpassingen als lange termijn doelen.

We helpen je navigeren in de digitale wereld met een gepersonaliseerd voorstel en begeleiden je gedurende het hele proces.

Meer informatie over digitale strategieën?

Vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.

Webtools, plugins en software.

Integraties op maat van jouw doel.

Webtools en plugins

We bouwen online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Integraties

Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Maatwerk software

Onze maatwerk softwareoplossingen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Met onze expertise bieden we flexibele en schaalbare tools om interne processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren.

integrations-rounded

Meer interessante cases