Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Waarom onze klanten kiezen voor Funkhaus?

+120

Tevreden klanten

+100

Websites in maandelijks beheer

+10

5-sterren reviews

Jouw langetermijn digitale partner

Een partner die niet alleen technische expertise biedt, maar ook proactief meedenkt over de groei en ontwikkeling van een digitale strategie in functie van jouw doelgroep en bedrijfsdoelstellingen.

Digitale expertise

Proactieve benadering

Toekomstgerichte oplossingen

Innovatieve technologieën

Transparante communicatie

Post-delivery ondersteuning

Veel bedrijven missen vandaag nog heel wat opportuniteiten via hun online kanalen. Die willen we helpen met een online strategie, een sterke website en meer online visibiliteit.

Dit hoef niet altijd in de vorm van grote investeringen te zijn. Wij hebben formules voor zowel kleine, middelgrote als grote budgetten.

– Wout Verhoeven
FH-portrait-2

Work SMART not hard.

Jouw website is je digitaal werkpaard 🐴

Een goede en doordachte website helpt je bereik te creëren, klanten en collega’s aan te werven en repetitieve taken uit handen te nemen. Hierdoor creëer je kostbare tijd om te doen waar je goed in bent; het leiden van je zaak!

Een goede website is een slimme investering, en verdient zich dubbel en dik terug! Pinky-promise.

Ken jij onze Boost Trajecten al?

Samen creëren we unieke trajecten die je online aanwezigheid boosten.

Zit je met een vraag?

Neem gerust contact op, wij helpen je met plezier.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hier luisteren we naar!

Volg ons op Spotify, voor heerlijke funky tunes!

Klanten aan het woord.

Getuigenissen van onze Google-reviews.
ACg8ocLiLux xhAdBSSlATkrFrcGtx1EX HfjhhgzrYOQ N7=s40 c rp mo br100

wommel94 wommelgem

Kwalitatieve diensten die ons helpen nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te binden. Aangename en efficiënte samenwerking.

ALV UjVaeA3C0wdwc dAerhA1Pq4jqjsj3N6miTS049dzVDLRMY=s40 c rp mo br100

Lisa van Gils

Funkhaus heeft onze website ontworpen. Zij hebben ons goed gehoord en onze wensen vertaalt in iets wat perfect bij ons past. Daarbij blijven ze ons helpen met topics die voor ons niet ‘eigen’ zijn zoals zichtbaarheid en marketing. Het contact verloopt vloeiend en goed. Wij zijn fan!

ALV UjXhliGYIUtR6UOQxpNklICS95HbtOORsccGqzKxcOQ5Gw=s40 c rp mo br100

Expo Z

Altijd bereikbaar, steeds snel en en professioneel geholpen.

Heel tevreden over onze leuke en vlotte samenwerking!

ACg8ocKs x3U 6HyMaA9c16BOgJrg8M9cLkpj YPruyIo i8=s40 c rp mo br100

Mara Bisceglia

Wat een top service!

Bedankt Wout !

ALV UjVsHHX4SrhPXkJZqfA76Z4bdYI JZxWmAu GVSLQ s2RA=s40 c rp mo br100

karine peeters

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend. Voor een prachtige professionele website 1 adres. @funkhaus

ACg8ocL6H1nk5ENKA2Rp op2G9mUwIzVQ9QefiTGIodiHiOo=s40 c rp mo br100

Giovanni Smet

Geweldige website designer! Directe en snelle communicatie en meedenkend om tot een super resultaat te bekomen. Twijfel zeker niet om hem te contacteren voor uw website onder handen te laten nemen.

ALV UjWMOs9Xk5qb4KDwGpyY4B9MN2XapyZ1q6b gl56MJtdqnQ=s40 c rp mo br100

Yv. Prive

Altijd een zeer snelle reactie en sterk in communicatie. Wout kan snel schakelen en begrijpt altijd meteen wat ik bedoel. Het eindresultaat is daarom altijd snel uitgevoerd en direct naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

ALV UjVIonIZGkqvqYB0NH6cKCpT3a8a5mN5URciu 5n88SzDKM=s40 c rp mo ba3 br100

Peter Claes

Ik contacteerde Wout in het kader van een mini RFP waar hij in een selectie van 13 concurrenten als beste uitkwam. Hij was niet de goedkoopste maar stak met kop en schouders boven de concurrentie uit wat betreft reactiesnelheid, helderheid, transparantie, hulpvaardigheid en luisterbereidheid.

Vanaf de start van mijn project bleken het net deze kwaliteiten te zijn die er voor zorgden dat elke vraag, elke suggestie en de talloze keren dat ik van gedacht veranderde door Wout rustig en open werden opgevangen en opgelost.

Hij slaagde er telkens in om mijn soms verwarde suggesties helder te krijgen, enkele oplossingen aan te bieden en ze daarna vooral bliksemsnel te implementeren (in sommige gevallen zelfs “on the spot”).

Zijn communicatie is rustig, vriendelijk, nooit belerend of onnodig gecompliceerd. Hij is laagdrempelig, steeds bereikbaar en komt zijn afspraken na.

Hij zal ook zijn visie op bepaalde beslissingen uitleggen en met de nodige diplomatie omkaderen.

Hij hield me bij elke stap op de hoogte van de vooruitgang die hij had geboekt, de next steps en van de acties die ik zelf nog diende te ondernemen.

En het resultaat is een website die vlekkeloos draait en waar ik ongelooflijk fier op kan zijn. NPS 10/10.

ALV UjXWNpcptXdyAjdmZs PKCg1qBYNPCRTN63qdy0KESL07A=s40 c rp mo br100

Charlotte Lambrecht – Charlie’s Fit Studio

Wil je graag een top website/logo laten ontwikkelen?

Dan ben je bij Funkhaus aan het juiste adres!

Wat ikzelf enorm belangrijk vind in een samenwerking is goede communicatie. Wout was altijd heel snel in het beantwoorden van mijn vragen en het zoeken naar oplossingen. Alles werd steeds in overleg besproken en er was ruimte voor brainstorming en creativiteit. Als iets niet 100% goed aanvoelde dan zorgde Wout voor meerdere alternatieven totdat de feeling helemaal juist zat. Ook was het een absolute meerwaarde om als startende ondernemer zo’n positieve ondersteuning te krijgen.

Een heel fijne samenwerking met een top website als resultaat. Go check it out op www.charliesfitstudio.be

ALV UjX DR T3q101v61fomb66zTGaqmdMzMPQ8k4eJogi qoQ=s40 c rp mo br100

Emmanuel Verraes

Very hands-on and service-minded! I have been recommended Funkhaus by another customer and I – on turn – highly recommend their services.

ACg8ocLcG6gPaY9LRJfhspjjgQS0Pfg XxSKWv amsWLpEc4=s40 c rp mo br100

Bart Van Peel

Straffe service! Onze website liep al jarenlang veel te traag. Dat werd snel en efficiënt opgelost. Een sympathiek contact ook. I will be back for more Funk!

ACg8ocKi5a5R9TRy3K4LJL8XxPRpEln3tWFDiCNkwSpU nz1=s40 c rp mo br100

Johnny Spies

Een conflict in de woocommerce shop van onze vereniging zorgde ervoor dat er geen betalingen werden verwerkt. Wout van Funkhaus heeft met ons meegekeken en wist het probleem te achterhalen.

Goede partij die snel en professioneel werkt en erg goed contact houd!