Online marketing strategie

Doelgerichte online marketing die zorgt voor meer bezoekers.

online marketing

Groter online bereik voor meer conversie.

Met SEO-optimalisatie vergroten we je bereik binnen Google zoekresultaten, en laten we je hoger scoren op zoekopdrachten.

Met SEA-campagnes zetten we advertenties op die gericht zijn aan je doelgroep, en sturen ze vervolgens naar de juiste landingspagina’s.

  • Strategie op maat van je doel.
  • Meer online bezoekers.
  • Meten en optimaliseren.
  • Voor ieder budget.

 

SEO optimalisatie

Met een slimme mix van SEO-principes zorgen we voor een website die goed gevonden wordt door Google. Geen vage trucjes of snelle “hacks”, maar échte SEO-optimalisatie door mensen voor mensen. Wist je trouwens dat 90% van alle aankopen begint bij een zoekterm in Google?

We starten met het SEO-technisch verhaal en werken daarna op de inhoud.

Gemonitorde SEA campagnes

Door middel van een zoekwoorden- en markt-onderzoek zetten we een mix van Google Adwords campagnes op, specifieke gericht aan jouw doelpubliek. Deze campagnes sturen we dagelijks bij zodat het maximale uit jouw budget wordt gehaald.

We meten trafiek, clicks en zorgen voor een maximale conversie.

Photo by Carlos Muza

Internet strategie

Strategieën voor meer focus op je doelstellingen.

Iedere analyse die we maken beschrijft de pijnpuntjes, de lange-termijn doelstellingen en het laaghangend fruit op je online kanalen. We bepalen “the next steps” en zorgen voor een duidelijke strategie.

  • Structurele analyse.
  • Rapportage van opportuniteiten.
  • Bepalen van next steps.

Korte- en langetermijn verhaal.

Onze analyses en strategieën geven inzicht in korte termijn aanpassingen (“quick fixes”), maar bepalen ook richting voor het lange-termijn verhaal. Waar gaan we online naartoe en wat willen we bereiken?

We helpen je in de digitale jungle met een voorstel en begeleiden je doorheen het proces.

Wil je meer informatie over online marketing en internet strategie?

Wij bieden uitgebreide informatie en tips om jouw online aanwezigheid te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, wij hebben de expertise om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.