Maatwerk applicaties

Maatwerk, plugins en webapplicaties

smartmockups_lvb8ugka

Duurzame applicaties gemaakt voor de toekomst

Onze maatwerk softwareoplossingen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Met onze expertise bieden we flexibele en schaalbare tools om interne processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren.

  • Software afgestemd op jouw business
  • Integraties tussen ieder systeem mogelijk
  • Support en structureel onderhoud
  • Ingesteld op gebruiksvriendelijkheid

Onze aanpak

Bij Funkhaus begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom werken we flexibel en in nauw overleg met jou om precies te leveren wat je nodig hebt.

01. Analyse

We trappen af met een diepgaande analyse waarbij we samen met jou het probleem onder de loep nemen en op zoek gaan naar de beste oplossingen. Dit helpt ons om goed te begrijpen wat je nodig hebt en hoe uitgebreid het project zal zijn.

02. Afspraken

Vervolgens maken we een helder prijsvoorstel voor je klaar. We splitsen de functies op in overzichtelijke blokken en bepalen samen welke prioriteit hebben. Jij kiest de functies die voor jou essentieel zijn, waardoor je zelf de touwtjes in handen houdt over het budget.

03. Planning en ontwikkeling

Zodra je groen licht geeft op het voorstel, plannen we de ontwikkeling zorgvuldig in.

Stapsgewijs en in overleg

We pakken het project stap voor stap aan en leveren tussendoor al werkende onderdelen op. Je hoeft dus niet te wachten tot het hele project af is; je kunt direct aan de slag met de onderdelen die klaar zijn. Bij elke opgeleverde functie checken we samen of alles naar wens is, zodat je het meteen in gebruik kunt nemen.

Door dit proces samen te doorlopen, zorgen we ervoor dat de software naadloos aansluit bij wat jouw organisatie nodig heeft. Het resultaat is gebruiksvriendelijke software die echt waarde toevoegt aan jouw bedrijf.

Enkele use cases

Webtools die je kunnen inspireren

Online calculator

Of je nu een eenvoudige berekening of een geavanceerde offerte-calculator met complexe formules nodig hebt, wij hebben de expertise om het voor jou te realiseren.

Automatisering integraties

Of het nu gaat om het koppelen van CRM-systemen, het automatiseren van datastreams of het implementeren van API’s, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen.

Klantenportaal

Met een klantenportaal kan je jouw klanten een gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke online omgeving bieden. Hier kunnen zij eenvoudig toegang krijgen tot relevante informatie, zoals hun bestelgeschiedenis, projectstatus, persoonlijke voorkeuren en nog veel meer.

Community platform

Met een community platform kan je jouw klanten voorzien van de juiste tools en functionaliteiten om een levendige en interactieve online gemeenschap te creëren.

Loyaliteitsprogramma

Van het ontwerpen van een aantrekkelijk beloningsprogramma tot het implementeren van een gebruiksvriendelijk systeem, wij zorgen ervoor dat uw loyaliteitsprogramma naadloos aansluit bij uw bedrijfsdoelen en de behoeften van uw klanten.

Ticketing verkoop / validatie systeem

Of je nu een evenementenorganisator bent die tickets wil verkopen, een supportteam dat klantvragen wil beheren of een bedrijf dat interne verzoeken wil stroomlijnen, wij hebben de oplossing voor jou.

Online afspraken tool

Of je nu een klein bedrijf bent dat afspraken wil plannen met klanten, of een grotere organisatie die complexe planningen moet beheren, wij zorgen voor de juiste tools en kennis om jou te ondersteunen.

Koppeling met externe ERP’s

Of het nu gaat om het integreren van je webshop met een betalingsprovider of het synchroniseren van klantgegevens tussen verschillende CRM-systemen, wij staan voor je klaar!

Jouw software, verzekerd voor de toekomst

Wij maken jouw webtool modulair en op maat. Dit zorgt voor een robuust en duurzaam geheel dat flexibel en voor lange termijn te beheren is. Ook aanpassen of uitbreiden in een latere fase is mogelijk. Jouw webtool, plugin of software toepassing is verzekerd voor de toekomst.

Webtools, plugins en software

Integraties op maat van jouw doel

Webtools en plugins

We bouwen online toepassingen die potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Integraties

Een goed websysteem werkt voor jou!
Met de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor andere prioriteiten.

Maatwerk applicatie

Onze maatwerk applicaties zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Met onze expertise bieden we flexibele en schaalbare tools om interne processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren.

integrations-rounded

Kunnen we je helpen met een webtool of software?

Vraag nu jouw vrijblijvend advies met een duidelijke oplossing.

Meer interessante cases