Taken uitbesteden als ondernemer, 3 nuttige tips

Tips 'n tricks over het web, digital trends, en online marketing.

Terug naar het overzicht

Taken uitbesteden als zelfstandige = meer tijd voor je kerntaken.

Als ondernemer moet je niet alleen bekwaam zijn in het vak dat je beoefent, je moet ook kunnen leidinggeven, onderzoeken, onderhandelen, …
Je bent goed in wat je doet, maar een deel van je takenpakket is tijdrovend en vermoeiend.

Wat kan je als ondernemer best zelf doen en wat kan je uitbesteden?
Hieronder een overzicht van 3 taken die je beter kan uitbesteden.

(Lees verder onder de foto.)
Taken uitbesteden als ondernemer, 3 nuttige tips

Administratie.

Resultatenrekeningen, belastingaangiftes, afschrijvingen, fiscaliteit … Belangrijke termen voor je onderneming, maar erg tijdrovend om uit te voeren.

Om deze last van je schouders te laten vallen, kan je een accountant inschakelen die deze taken verzorgd, en je onderneming op termijn veel geld zal besparen. Een goede accountant weet namelijk precies waar jij recht op hebt als ondernemer, en zorgt dat je financieel sterk staat.

Professionele website.

Een goede en professionele website opmaken is complexe materie.
Er zijn veel zaken om rekening mee te houden zoals een goede gebruikerservaring, goede online vindbaarheid en een doordachte paginastructuur.

Een goede website is een marketingtool die meer klanten en meer verkoop genereert voor je onderneming. Het is daarom van cruciaal belang dat je website in topconditie is, en optimaal is opgesteld voor de doelen die je wil bereiken.

Branding.

Een herkenbaar merk, een knappe huisstijl en mooie folders. Ze zijn erg belangrijk voor je representatie zowel online als offline. Een sterk merk representeert een persoonlijkheid en bevat een boodschap.

De juiste merkboodschap roept emotie op, een gevoel. Aan een sterk merk kunnen mensen zich verbinden, omdat ze zich erin herkennen en zich ermee willen identificeren..

Een goede branding van je onderneming is belangrijk om het juiste gevoel over te brengen, en te zorgen voor autoriteit en vertrouwen.

Duidelijke aanpak, lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.