Hoe kan een digitaal webbureau mijn business helpen?

Tips 'n tricks over het web, digital trends, en online marketing.

Terug naar het overzicht

Digitaal webbureau

Heb je ooit al gehoord van een digitaal webbureau? Misschien wel, maar weet je nog niet precies hoe het jouw bedrijf kan helpen groeien.

In deze blogpost ga je leren hoe een digitaal webbureau jouw business kan helpen met je digitale pijnpunten, en je business naar het volgende niveau kan tillen.

(Lees verder onder de foto.)
Hoe kan een digitaal webbureau mijn business helpen?

Pijnpunten

Er zijn verschillende pijnpunten die je business kan ervaren met je website, zoals:

 • Langzame laadtijd: een website die langzaam laadt kan leiden tot frustratie bij bezoekers en kan ertoe leiden dat ze de website verlaten.
 • Slecht ontwerp: een website met een slecht ontwerp kan moeilijk te navigeren zijn en kan leiden tot een slechte gebruikerservaring.
 • Slechte zoekmachineoptimalisatie (SEO): een website die niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines kan leiden tot een lagere zoekrangschikking, wat resulteert in minder verkeer naar de website.
 • Onvoldoende mobiele compatibiliteit: een website die niet goed werkt op mobiele apparaten kan leiden tot een slechte gebruikerservaring voor bezoekers die de website bekijken via hun telefoon of tablet.
 • Onvoldoende beveiliging: een website die niet goed beveiligd is, kan kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen en kan leiden tot verlies van gegevens of reputatieschade.
 • Onvoldoende conversie-optimalisatie: een website die niet goed geoptimaliseerd is voor conversies kan leiden tot een lagere conversieratio, waardoor u minder leads of verkoop genereert.
 • Ontbreken van call to actions: een website die geen duidelijke call to action heeft kan leiden tot verwarring bij bezoekers en kan hen ontmoedigen om verder te gaan met een aankoop of contact op te nemen.
 • … en nog veel meer!

Website ontwerp en ontwikkeling

Een digitaal webbureau kan jouw website ontwerpen en ontwikkelen. Dit betekent dat je een professioneel ogende website zal hebben die gebruiksvriendelijk is voor je klanten. En als je denkt dat een website alleen maar een digitale visitekaartje is, dan heb je het mis. Een goede website kan zorgen voor meer verkeer, meer conversies en dus meer omzet!

Zoekmachine optimalisatie

Een digitaal webbureau kan jouw zoekmachineoptimalisatie (SEO) verzorgen. Dit betekent dat je website hoger zal ranken in zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. En hoe hoger je rankt, hoe meer mensen jouw website zullen bezoeken. Zoekmachineoptimalisatie is een ongoing-process en moet op regelmaat worden bijgeschaafd om je competitie voor te blijven.

Domeinnaam, e-mail hosting en webhosting

Een digitaal webbureau kan je helpen met het beheren van jouw domeinnamen, e-mail- en webhosting.

Kiezen van een geschikte webhosting oplossing is een belangrijke keuze, of het nu gaat om een shared hosting, VPS hosting of een dedicated server, een digitaal webbureau zal je helpen bij het kiezen, installeren, configureren en onderhouden van de domein- en hosting-omgeving.

Security

Een digitaal webbureau kan je helpen bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals SSL certificaten, firewalls, en back-ups. Zo blijft je website en data veilig van hacking en downtime, en is je data altijd veilig gesteld.

Conversie-optimalisatie

Een digitaal webbureau kan helpen met conversie-optimalisatie door verschillende methoden te gebruiken om de gebruikerservaring van uw website te verbeteren en de kans te vergroten dat bezoekers zich aanmelden, een product kopen of een andere gewenste actie uitvoeren. Hier zijn enkele manieren waarop een digitaal webbureau u kan helpen met conversie-optimalisatie:

 1. A/B-testen: Het webbureau kan A/B-testen uitvoeren om te bepalen welke versie van een webpagina of e-mails de meeste conversies genereert.
 2. Gebruikersonderzoek: Het webbureau kan gebruikersonderzoek uitvoeren om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van uw doelgroep, en deze gebruiken om uw website te verbeteren.
 3. Heatmapping: Het webbureau kan heatmapping gebruiken om te zien waar gebruikers op uw website klikken en hoe ze zich door de site bewegen, en deze informatie gebruiken om knelpunten op te sporen en te verbeteren.
 4. Landingpage-optimalisatie: Het webbureau kan de lay-out, inhoud, en oproep-tot-actie van uw landingpagina’s optimaliseren om de conversie-ratio te verhogen.
 5. Google Analytics: Het webbureau kan je helpen bij het instellen en analyseren van Google Analytics data, zodat je kan zien hoe gebruikers je website gebruiken en waar verbeterpunten zijn.
 6. CRO (Conversion Rate Optimization): Het webbureau kan je helpen met de implementatie en analyse van CRO technieken die gericht zijn op het verhogen van de conversie-ratio.

Een digitaal webbureau kan je helpen om de gebruikerservaring van je website te verbeteren en de conversies te verhogen.

E-commerce

Een digitaal webbureau kan jouw e-commerce oplossingen verzorgen. Dit betekent dat je producten of diensten op jouw website optimaal kan verkopen. En als je denkt dat e-commerce alleen maar voor grote bedrijven is, dan heb je het mis. Steeds meer kleine bedrijven zijn succesvol met e-commerce.

Website onderhoud

Een digitaal webbureau kan je helpen bij het beheren van de inhoud van je website, zoals het toevoegen of bijwerken van producten, blogberichten, of andere inhoud.

Conclusie

Kortom, een digitaal webbureau kan jouw business helpen met website ontwerp en ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, e-commerce oplossingen en nog veel meer. Dus als je serieus bent over het groeien van je bedrijf, dan is een digitaal webbureau een must.

Mocht je nog twijfelen… denk dan even na aan hoeveel tijd je zou kunnen besparen als je een expert inschakelt voor dit soort zaken. Dan kun je je concentreren op wat je het beste doet en dat is het runnen van je bedrijf. Een digitaal webbureau kan jouw business helpen met het creëren van een sterk online aanwezigheid, en het optimaliseren van jouw online representatie.

Duidelijke aanpak, lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.