SEO optimalisatie

Een slimme mix van SEO-technieken die zorgen voor organische groei.

funkhaus logo
Photo by henry perks

Vergroot je bereik en online vindbaarheid met organisch en terugkerend verkeer.

Zowel technisch als inhoudelijk zorgen we voor een goede SEO. Op basis van keywords analyseren we de markt, en zorgen voor het grootst mogelijk potentiëel aan bereik.

  • Technische SEO optimalisatie.
  • Inhoudelijke SEO optimalisatie.
  • Meten en optimaliseren.

SEO door mensen, voor mensen.

Met een slimme mix van SEO-principes zorgen we voor een website die goed gevonden wordt door Google. Geen vage trucjes of snelle “hacks”, maar échte SEO-optimalisatie door mensen voor mensen. Wist je trouwens dat 90% van alle aankopen begint bij een zoekterm in Google?

We starten met het SEO-technisch verhaal en werken daarna op de inhoud.

Meer informatie over onze diensten?

Vrijblijvend advies en een duidelijke oplossing.

Technologie

Onze websites worden gebouwd met de nieuwste technieken, waardoor ze beter presteren en langer renderen. Bovendien zijn onze websites makkelijk uit te breiden, en altijd up-to-date met de laatste web-principes.

Web applicaties

Naast krachtige websites bouwen we ook online toepassingen om potentiële klanten aantrekken. Een online calculator, koppeling of andere webapplicatie laten bouwen? Vraag ons naar de oplossing op maat.

Integraties

Een goede website doet een deel van het werk voor jou!rnMet de juiste integraties wordt repetitief werk geautomatiseerd, zodat jij meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.

Wij spreken jouw taal.

Creëer maximale efficiëntie, en vraag ons naar de juiste oplossing op maat.

Integrations-trans