Hoe geef ik externe toegang to mijn Facebook pagina?

Tips 'n tricks over het web, digital trends, en online marketing

Terug naar het overzicht

Toegang geven tot je Facebook pagina

Als professioneel bedrijf is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben. Facebookpagina’s zijn een uitstekend platform om je merk te promoten, contact te maken met klanten en je bereik te vergroten.
Maar wat als je hulp nodig hebt bij het beheren van je pagina?

In dit blogartikel helpen we je door de stappen om een partner veilig toegang te geven tot jouw Facebookpagina.

(Lees verder onder de foto.)
Hoe geef ik externe toegang to mijn Facebook pagina?

Stap 1: Log in op je Facebook account

Voordat je iemand anders toegang kunt geven, moet je eerst zelf inloggen op je Facebook-account. Zorg ervoor dat je de juiste inloggegevens gebruikt die gekoppeld zijn aan de pagina die je wilt beheren.

Stap 2: Navigeer naar de juiste pagina

Eenmaal ingelogd, ga je naar de Business Manager van Facebook via https://business.facebook.com/latest/settings/business_users.
Dit is waar je alle instellingen voor jouw zakelijke activiteiten op Facebook kunt beheren.

Stap 3: Begin met het uitnodigen van mensen

In de Business Manager vind je de optie “Mensen Uitnodigen” rechts bovenaan de pagina. Klik hierop om te beginnen met het proces van het toevoegen van nieuwe gebruikers aan je pagina.

Stap 4: Geef de juiste rechten

In deze stap gaan we toegangen toewijzen. Als vaste partner hebben we toegang nodig tot de volledige controle.
Selecteer daarom “Beheren” onder Volledige controle.

Stap 5: Verleen toegang tot bedrijfsmiddelen

Naast het toewijzen van een rol, moet je ook specifieke toegang verlenen tot bedrijfsmiddelen zoals je Facebookpagina. Zorg ervoor dat je de juiste pagina selecteert als je meerdere pagina’s beheert.

Na het aanduiden van je bedrijfsmiddelen scroll je naar onder en geef je opnieuw “Volledige controle“.

Stap 6: Bevestig de rechten en verstuur de uitnodiging

Nadat je de rollen en toegang hebt ingesteld, is het tijd om alles te bevestigen. Controleer nogmaals of je de juiste instellingen hebt gekozen voordat je doorgaat. Tot slot verstuur je de uitnodiging naar de persoon die je wilt toevoegen. Deze persoon ontvangt een melding en moet de uitnodiging accepteren om de toegewezen rechten te activeren.

Conclusie

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je Facebookpagina professioneel wordt beheerd zonder de veiligheid en controle over je pagina te verliezen. Onthoud dat het altijd mogelijk is om de rechten van gebruikers later aan te passen of in te trekken als de situatie daarom vraagt. Veel succes met het beheren van je Facebookpagina!

Duidelijke aanpak, lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.