Funkhaus start donatie platform voor slachtoffers Oekraïne

Tips 'n tricks over het web, digital trends, en online marketing

Terug naar het overzicht

SaveUkraine

Vluchtelingenorganisatie UNHCR houdt een liveblog bij over de crisis in Oekraïne. Maandagochtend liet de non-profit weten dat meer dan 500.000 mensen het land zijn ontvlucht, maar dat getal loopt zeer snel op. Zondagochtend ging het nog om 368.000 vluchtelingen. Het gaat voornamelijk om vrouwen en kinderen, omdat mannen tussen de achttien en zestig jaar het land niet uit mogen. De Europese Unie verwacht dat miljoenen mensen ontheemd zullen raken als gevolg van de oorlog. Oekraïne is een land in nood!

Met Funkhaus besloten we actie te ondernemen in datgene waar we als webbureau een échte meerwaarde kunnen betekenen, het starten van een donatie-platform genaamd SaveUkraine.be.

(Lees verder onder de foto.)
Funkhaus start donatie platform voor slachtoffers Oekraïne

Succes verzekerd!

SaveUkraine werd op korte tijd een groot succes, met vele gulle donaties tot gevolg.

De opgebrachte donaties werden geschonken aan Tetiana Knyshuk Verhaeren en VZW SOS Oekraïne die voeding, water en hygiënische middelen zal aankopen voor Oekraïners in nood. Deze goederen worden vervolgens gebracht tot Lviv of de Poolse grens, waar Oekraïense hulporganisaties de goederen verder zal verdelen.

Deze goederen worden vervolgens gebracht tot Lviv of de Poolse grens, waar Oekraïense hulporganisaties de goederen verder zal verdelen.

Bedankt voor jullie steun!

Op 8 maart 2022 was het zover, met jullie steun en donaties heeft SaveUkraine maar liefst 3.190 euro mogen doneren aan Tetiana en SOS Oekraïne!
Met jullie donaties gaat Tetiana – in samenwerking met de VZW – noodhulp goederen aankopen voor slachtoffers in en rond Oekraïne. Nogmaals ENORM ENORM bedankt voor jullie steun!

Samen maken we een groot verschil 🙏

fh-saveukraine-1
fh-saveukraine-3
fh-saveukraine-4
fh-saveukraine-5

Duidelijke aanpak, lange termijnvisie.

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.