Doing Good Agency

Traditional & Digital fundraising

Doing Good Agency
Sector: KMO Branding Online marketing UX optimalisatie Digitaal advies Strategie Webdevelopment

Een creatief communicatie bureau voor Goede Doelen en sociale ondernemingen

Doing Good Agency is een creatief marketing-  en communicatiebureau met ruim 23 jaar ervaring in internationale fondsenwerving, en werkt uitsluitend voor goede doelen en sociale ondernemingen.

Door het combineren van traditionele DM kanalen en het digitale – ontwikkelen ze direct mail en branding campagnes die mensen aanzetten tot actie.
Daarbij werkt Doing Good Agency intensief samen met creatieve partners Direct Social Communications uit België, die al sinds 1985 goede doelen professioneel en succesvol ondersteunen bij hun on- en offline fondsenwervingscampagnes.

Een nieuwe huisstijl en memorabele bedrijfswebsite

Voor Doing Good Agency mochten we een nieuwe merkidentiteit ontwikkelen, die vorm kreeg in de vorm van een memorabele website.

Memorabel, vraag je? Absoluut! De interactieve elementen zijn niet alleen boeiend, maar ook zeer intuïtief. Ze voegen een extra laag van betrokkenheid toe die de gebruikerservaring verrijkt en het navigeren door de website tot een waar genot maakt. De animaties zijn vloeiend en naadloos geïntegreerd, waardoor de inhoud op een dynamische en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Deze nieuwe website stelt hen in staat om hun unieke benadering van sociale impact op een boeiende manier te delen, waar ze hun expertise kunnen tonen, succesverhalen kunnen delen en potentiële klanten kunnen aantrekken. Met deze stap zet Doing Good Agency zich stevig op de kaart als een toonaangevende speler in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Doing-good-agency-logo

Preview de website van Doing Good Agency

Screenshot - Doing Good Agency

Wil je ook zo'n website als Doing Good Agency?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer interessante cases