CrewLounge Shop

Your N°1 Pilot Shop

CrewLounge Shop
Sector: E-commerce Webdevelopment Zoekwoord onderzoek Strategie Conversie optimalisatie Branding

Online winkel voor luchtvaartbenodigdheden.

Of je nu piloot, hostess, grondwerktuigkundige, een vliegschool of trainingscentrum bent, CrewLounge SHOP is de online winkel voor topkwaliteit luchtvaartbenodigdheden.

Voorheen bekend als Flyinsite, is CrewLounge SHOP opgericht in 2015 door twee piloten van luchtvaartmaatschappijen die “het verschil” wilden maken. Een nauwe relatie met fabrikanten en een uitstekende klantenservice zorgden voor een aanzienlijke groei van het bedrijf, waardoor CrewLounge vandaag welbekend is op diverse airshow displays en luchtvaart evenementen door heel Europa.

Kwalitatieve webshop

CrewLounge was op zoek naar een kwalitatieve, robuuste en doordachte webshop om producten aan te bieden en te verzenden doorheen Europa. Laagdrempelige verkoop genereren was daarbij een absolute must.

Funkhaus mocht met de nodige adviezen en expertise een zeer knappe webshop opleveren die zorgt voor méér verkoop. Via verschillende koppelingen zorgen we voor proces-automatisatie, waardoor de beheerders zich kunnen focussen op het beheren van producten, in plaats van vermoeiende administratieve taken.

Een professionele en volautomatische webshop, voor meer verkoop!

Preview de website van CrewLounge Shop

Screenshot - CrewLounge Shop

Wil je ook zo'n website als CrewLounge Shop?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer interessante cases