Charlie’s Fit Studio

Personal Training Studio

Charlie’s Fit Studio
Sector: Coaching Webdevelopment Branding Logo creatie Digitaal advies

Een personal training studio waar je je fitter, sterker en vooral thuis voelt.

Charlie’s Fit Studio biedt jou een totaalpakket aan leuke en uitdagende workouts, zowel voor je fysieke gezondheid, als voor tijdens je zwangerschap.
Je traint samen, waarbij er wordt gewerkt aan houding, ademhaling en techniek. Sport je liever met je partner of een vriend(in)? Ook duotrainingen zijn mogelijk!

Charlotte (aka Charlie) specialiseerde zich ook in het begeleiden van vrouwen die graag blijven sporten tijdens en/of na de zwangerschap. Zo rondde ze succesvol de opleiding “Pre- en postnataal fitness” af bij de Sterkher Academy in Amsterdam en volgde ze ook bij Physical coaching Academy een training rond Pre- en postnataal sporten.

Met andere woorden… DE PLACE TO BE om fitter te worden!

Een nieuw logo, merk en bedrijfswebsite

Voor Charlie’s Fit Studio mochten we een nieuw merk creëren met bijpassend logo en huisstijl. Daarnaast bouwde we een bedrijfswebsite die info geeft over pre- en postnatale personal coaching, en daarbij horende diensten.

De website wordt op termijn uitgebreid met online video-coaching zodat er vanop afstand trainingen kunnen worden gevolgd.

Via deze nieuwe website kan Charlie’s Fit Studio haar cliënten duidelijker informeren, en beter assisteren doorheen het proces.

 

charliesfitstudio-logo

Preview de website van Charlie’s Fit Studio

Screenshot - Charlie’s Fit Studio

Wil je ook zo'n website als Charlie’s Fit Studio?

Laten we samenwerken.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer interessante cases