Zoek je vrijblijvend advies? Boek een Quick call
Zoek je vrijblijvend advies?

Boek een Quick call

Duidelijke aanpak met een lange termijnvisie

Tijdens het eerste contact bespreken we de verwachtingen en de best mogelijke oplossingen, gevolgd door een duidelijk prijsvoorstel en planning.

Waarom onze klanten kiezen voor Funkhaus?

Jouw langetermijn digitale partner

Een partner die niet alleen technische expertise biedt, maar ook proactief meedenkt over de groei en ontwikkeling van een digitale strategie in functie van jouw doelgroep en bedrijfsdoelstellingen.

Digitale expertise

Proactieve benadering

Toekomstgerichte oplossingen

Innovatieve technologieën

Transparante communicatie

Post-delivery ondersteuning

Veel bedrijven missen vandaag nog heel wat opportuniteiten via hun online kanalen. Die willen we helpen met een online strategie, een sterke website en meer online visibiliteit.

Dit hoef niet altijd in de vorm van grote investeringen te zijn. Wij hebben formules voor zowel kleine, middelgrote als grote budgetten.

– Wout Verhoeven
FH-portrait-2

Work SMART not hard.

Jouw website is je digitaal werkpaard 🐴

Een goede en doordachte website of strategie helpt je bereik te creëren, klanten en collega’s aan te werven en repetitieve taken uit handen te nemen. Hierdoor creëer je kostbare tijd om te doen waar je goed in bent; het leiden van je zaak!

Een goede website of marketingstrategie is een slimme investering, en verdient zich dubbel en dik terug! Pinky-promise.

Ken jij onze Boost Trajecten al?

Samen creëren we unieke trajecten die je online aanwezigheid boosten.

Meer interessante cases

Zit je met een vraag?

Neem dan snel contact op, wij helpen je met plezier!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hier luisteren we naar!

Volg ons op Spotify, voor heerlijke funky tunes!

Klanten aan het woord

Getuigenissen van onze Google-reviews
ACg8ocKb5uv xWY9tJqO5axmkEMzzqD4yTEvk0ojpsAlZQYwMm8DOw=s120 c rp mo br100
wommel94 wommelgem

Kwalitatieve diensten die ons helpen nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te binden. Aangename en efficiënte samenwerking.

ALV UjXOfljfBkz7 FUp qF7D9rzFUKHTgFbn43VgpPUD7944mhKoh2l=s120 c rp mo br100
Lisa van Gils

Funkhaus heeft onze website ontworpen. Zij hebben ons goed gehoord en onze wensen vertaalt in iets wat perfect bij ons past. Daarbij blijven ze ons helpen met topics die voor ons niet ‘eigen’ zijn zoals zichtbaarheid en marketing. Het contact verloopt vloeiend en goed. Wij zijn fan!

ALV UjUpe6vePkIUc4wQqycPY6RpLowEMgG9EEVQsSRpG9EcsMybLWs=s120 c rp mo br100
Expo Z

Altijd bereikbaar, steeds snel en en professioneel geholpen.

Heel tevreden over onze leuke en vlotte samenwerking!

ACg8ocIhuGjaXDeM6VEXpqvIB39 ifYMqf1kRc CvndQziHsq1Npaw=s120 c rp mo br100
Mara Bisceglia

Wat een top service!

Bedankt Wout !

ALV UjVz8zTyCYL91CYe63xehE9W6WC86w76AZrnJMo3UA2kC5FMZ40=s120 c rp mo br100
karine peeters

Knappe prestaties geleverd door wout. Heel veel goede commentaren gekregen van mijn klanten ivm website. De professionele aanpak, de klasse die de website uitstraalt en de top service voor, tijdens en na de lanceringen van de website is uitmuntend. Voor een prachtige professionele website 1 adres. @funkhaus 👌

ACg8ocIFY8h3HWcPU23YTvhcsLv4pJrOERbJ4 QmHcq 1F4RVc2kfA=s120 c rp mo br100
Giovanni Smet

Geweldige website designer! Directe en snelle communicatie en meedenkend om tot een super resultaat te bekomen. Twijfel zeker niet om hem te contacteren voor uw website onder handen te laten nemen.

ALV UjWMr41NrBFg9qq a3pWL8oJK0xTATL3FDdZVaGyu91i41OXXPQP=s120 c rp mo br100
Yv. Prive

Altijd een zeer snelle reactie en sterk in communicatie. Wout kan snel schakelen en begrijpt altijd meteen wat ik bedoel. Het eindresultaat is daarom altijd snel uitgevoerd en direct naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

ALV UjVW2bmTHOOE9CFfygVM0WtXD2WNOqphpoovC0JEXrMYVWp96l5v=s120 c rp mo ba3 br100
Peter Claes

Ik contacteerde Wout in het kader van een mini RFP waar hij in een selectie van 13 concurrenten als beste uitkwam. Hij was niet de goedkoopste maar stak met kop en schouders boven de concurrentie uit wat betreft reactiesnelheid, helderheid, transparantie, hulpvaardigheid en luisterbereidheid.

Vanaf de start van mijn project bleken het net deze kwaliteiten te zijn die er voor zorgden dat elke vraag, elke suggestie en de talloze keren dat ik van gedacht veranderde door Wout rustig en open werden opgevangen en opgelost.

Hij slaagde er telkens in om mijn soms verwarde suggesties helder te krijgen, enkele oplossingen aan te bieden en ze daarna vooral bliksemsnel te implementeren (in sommige gevallen zelfs “on the spot”).

Zijn communicatie is rustig, vriendelijk, nooit belerend of onnodig gecompliceerd. Hij is laagdrempelig, steeds bereikbaar en komt zijn afspraken na.

Hij zal ook zijn visie op bepaalde beslissingen uitleggen en met de nodige diplomatie omkaderen.

Hij hield me bij elke stap op de hoogte van de vooruitgang die hij had geboekt, de next steps en van de acties die ik zelf nog diende te ondernemen.

En het resultaat is een website die vlekkeloos draait en waar ik ongelooflijk fier op kan zijn. NPS 10/10.

ALV UjXC2Zdg3O58cWvns4 nlmfB69hPatxpiilcjB6E0HQk5X7c2Oc=s120 c rp mo br100
Mafi Ramazani Matondo

Ik werd doorverwezen naar funkhaus omdat vorige webdesigner/webhost niet kon volbrengen wat ik had gevraagd had . Uiteindelijk heeft Wout speciale functies die ik nodig heb voor mijn webshop in orde gebracht. Alles verliep vlot, zeer goede communicatie.

Wout is ook gemakkelijk te bereiken bij vragen of problemen. Ik zou funkhaus bij iedereen aanraden. Topper!!

ALV UjWo03rqAZpUuuWvYqdQPpXeOxTWI2RzoQOWVZqaYyiaOnYcWBk=s120 c rp mo br100
Charlotte Lambrecht – Charlie’s Fit Studio

Wil je graag een top website/logo laten ontwikkelen?

Dan ben je bij Funkhaus aan het juiste adres!

Wat ikzelf enorm belangrijk vind in een samenwerking is goede communicatie. Wout was altijd heel snel in het beantwoorden van mijn vragen en het zoeken naar oplossingen. Alles werd steeds in overleg besproken en er was ruimte voor brainstorming en creativiteit. Als iets niet 100% goed aanvoelde dan zorgde Wout voor meerdere alternatieven totdat de feeling helemaal juist zat. Ook was het een absolute meerwaarde om als startende ondernemer zo’n positieve ondersteuning te krijgen.

Een heel fijne samenwerking met een top website als resultaat. Go check it out op www.charliesfitstudio.be

ALV UjX2lujPCJu32emIBT826jJnj11OW1Lc84QhoOGKvBGTpudaG 8=s120 c rp mo br100
Emmanuel Verraes

Very hands-on and service-minded! I have been recommended Funkhaus by another customer and I – on turn – highly recommend their services.

ALV UjUIPk1wMeKBkMgjBZkytEIpz beIrH 8FHbLc0G6OCJE6F ztU=s120 c rp mo br100
Jens Jansen

Zeer vlot en professioneel – aanrader!

F.A.Q.

Ontdek onze veelgestelde vragen
Algemeen

Wat voor diensten biedt Funkhaus aan?

Funkhaus biedt een breed scala aan diensten op het gebied van webdevelopment en marketing, waaronder website-ontwerp en -ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing, social media marketing, en digitale strategie.

Ontdek hier al onze diensten!

Algemeen

Voor welke industrieën werkt Funkhaus?

Funkhaus werkt met klanten uit diverse industrieën, waaronder zorgsector, reissector, advocaten bureaus, e-commerce, en meer.
Ons team past zich aan aan de specifieke behoeften van elke sector om maatwerkoplossingen te leveren.

Algemeen

Wat maakt Funkhaus uniek in vergelijking met andere digitale agencies?

Funkhaus onderscheidt zich door een combinatie van transparante communicatie, technische expertise en strategische aanpak.

Wij geloven in open en eerlijke communicatie met onze klanten, waardoor we een sterke vertrouwensbasis creëren en een soepele samenwerking bevorderen.
Ons team van deskundige ontwikkelaars en marketeers beschikt over diepgaande technische kennis en ervaring, waardoor we in staat zijn om complexe uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden.

Tot slot hanteren we een strategische benadering bij elk project, waarbij we een grondig onderzoek toepassen om effectieve strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen van onze klanten.

Algemeen

Hoe kan ik een project starten met Funkhaus?

Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct. We bespreken graag uw projectideeën en hoe wij je kunnen helpen.
Na een eerste gesprek bezorgen we een op maat gemaakt voorstel en presenteren we een plan van aanpak.

Webdevelopment

Kunnen jullie een bestaande website overnemen?

Wij nemen regelmatig bestaande sites over. Voor een succesvolle overname is een export van de huidige partij nodig. Om mooi te kunnen doorontwikkelen is de kwaliteit van de website belangrijk, vooral bij e-commerce projecten. Ook websites kunnen uitdagingen hebben, maar die lossen wij voor je op.

Beperkte kennis? Geen probleem, wij helpen je graag.

Webdevelopment

Wat zijn de voordelen van maatwerk?

Maatwerk biedt de flexibiliteit die nodig is voor doorontwikkeling en aanpassingen, wat ideaal is voor toekomstige plannen. Wanneer een website of webshop veel plug-ins gebruikt, wordt maatwerk noodzakelijk om conflicten en hackrisico’s te minimaliseren en om meer controle te behouden.

Bestaande modules voldoen zelden volledig aan de wensen van de klant, maar als ze dat wel doen, hergebruiken wij ze graag.

Marketing

Hoe bepalen jullie welke marketingstrategie het beste bij mijn bedrijf past?

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrenten. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakte marketingstrategie die past bij jouw doelstellingen en budget.

Marketing

Welke marketingkanalen gebruiken jullie om mijn bedrijf te promoten?

We maken gebruik van verschillende marketingkanalen, waaronder sociale media, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-advertenties (SEA), e-mailmarketing en contentmarketing, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.